Compatibilitatea zodiilor. Cu ce zodie să te căsătorești pentru o căsnicie de succes?


Compatibilitatea zodiilor. Spune-mi ce fel de relație sentimentală îți dorești, ca să-ți spun cu ce zodie te potrivești! Dacă îți dorești să îți întemeiezi o familie, specialiștii recomandă anumite compatibilități de zodii, astfel încât să existe șanse mari pentru o relație de lungă durată sau chiar căsătorie. Când vine vorba despre distracție și aventură, recomandările sunt altele.

Compatibilitatea zodiilor. Cu care zodie te poți căsători și cu care te poți distra

Anumite compatibilități între zodii funcționează de minune în cazul celor care vor o relație de căsătorie, stabilitate, un cămin sudat și unit. Cei care vor să trăiască clipa, să aibă parte de aventuri de neuitat, pot să aibă momente magice alături de anumite zodii.

Compatibilitatea zodiilor. Berbec

În cazul nativilor din zodia Berbec, pentru o relație cu mari șanse de reușită le este recomandată o relație cu nativii Gemeni, Leu, Vărsător sau Săgetător.

Dacă își doresc distracție, să se bucure doar de clipa prezentului, atunci ei se înțeleg de minune cu nativul din zodia Balanță, Capricorn sau chiar cu un alt Berbec.

Compatibilitatea zodiilor. Taur

Dacă nativul Taur visează la o relație până la adânci bătrâneți, atunci indicat ar fi să aleagă un nativ din zodia Capricorn, Rac sau Balanță.

La capătul opus, când vine vorba de distracție și aventură, Taurul poate să-și aleagă partener din zodiile Berbec, Scorpion, Fecioară.

Compatibilitatea zodiilor. Gemeni

Când vine vorba de o relație serioasă, nativul zodiei Gemeni ar putea să se bucure de o astfel de legătură cu nativii din zodiile Vărsător, Balanță sau Berbec.

Dacă vor însă să savureze clipa, atunci le este recomandată o legătură cu nativii din zodiile Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

Compatibilitatea zodiilor. Rac

Nativul Rac tânjește după o relație stabilă și serioasă. Dacă este să ținem cont de acest aspect, atunci recomandarea pentru o relație trainică ar fi o relație cu nativul Fecioară, Taur, Pești.

Pentru Racii care vor să se distreze, atunci o relație cu nativii din zodia Leu sau Capricorn este binevenită.

Compatibilitatea zodiilor. Leu

O relație bine sudată, armonioasă și de lungă durată, s-ar putea forma între Leu și nativii zodiilor Rac, Scorpion sau Fecioară.

Atunci când vine vorba de o aventură, Leul poate miza cu încredere pe o relație cu un nativ din zodiile Berbec, Gemeni și Balanță.

Compatibilitatea zodiilor. Fecioară

Fecioara este genul de zodie care tânjește după stabilitate, certitudine. Ca să-i fie pe plac Fecioarei, recomandarea pentru o relație lungă ar fi cu un nativ din Capricorn, Taur, Rac sau chiar Fecioară.

Pentru distracție, ar putea avea parte de momente de neuitat alături de Gemeni, Vărsător sau Scorpion.

Compatibilitatea zodiilor. Balanță

Pentru o relație de lungă durată, nativul Balanță ar putea să se orienteze spre o relație cu nativul nîscut în semnul zodiacal Gemeni, Leu sau Vărsător.

Dacă vor doar o aventură, atunci nativii Balanță se pot distra de minune cu anumite zodii, precum Taur, Balanță, Berbec.

Compatibilitatea zodiilor. Scorpion

Nativul Scorpion ar putea să trăiască o relație intensă, cu șanse mari de durată, alături de Pești, Capricorn sau Rac.

Însă, partenerii ideali atunci când vine vorba de distracție, în cazul Scorpionului, sunt Taur, Berbec sau Săgetător.

Compatibilitatea zodiilor. Săgetător

Leii, Gemenii sau Balanțele sunt zodiile cu care Săgetătorul ar putea să facă casă bună. În cazul unei aventuri, ar putea să se distreze de minune cu tot cu un nativ Săgetător, plin de viață, dornic să trăiască clipa, fără grija zilei de mâine.

Compatibilitatea zodiilor. Capricorn

Un nativ ce stă sub semnul Capricornului ar putea să-și întemeieze o familie fericită alături de un nativ din zodia Taur, Scorpion, Fecioară.

Pe de altă parte, când vine vorba de o relație strict pentru distracție, acesta ar face o echipă bună cu Balanțele, Racii sau Berbecii.

Compatibilitatea zodiilor. Vărsător

Nativilor Vărsător le este recomandată o relație cu un semn zodiacal, cum ar fi cel din Gemeni, Balanță sau Săgetător, în cazul în care își doresc ca relația sentimentală să se îndrepte spre căsătorie, iar apoi să se bucure de stabilitate și iubire.

Dacă se mulțumesc doar cu o aventură, atunci ar fi recomandat să aibă o relație cu un nativ din zodia Scorpion, Leu sau Pești.

Compatibilitatea zodiilor. Pești

Nativul Pești este dominat de emoții, își dorește o iubire unică ca-n filme. Astfel, în acest caz este ideal să aibă o relație cu Raci, Scorpioni sau Capricorni, deoarece astrele susțin cu tărie compatibilitatea acestor zodii.

Dacă vine vorba doar de distracție, partenerul potrivit pentru Pești este din zodia Vărsător, Balanță, Taur.


Comentarii Facebook