Clujenii s-au dus la Viena la concertul Robbie Williams, ținut pe un hipodrom: ”Noi avem super stadion, dar ce folos...” - FOTO

 

Sute de clujeni au ”emigrat” timp de câteva zile în Viena pentru a vedea superconcertul susținut de artistul britanic Robbie Williams. Oful lor este același: ”De ce la Cluj nu putem avea așa ceva!”.

 

Între cei care s-a dus la Viena s-a numărat și Mihaela, o clujeancă de 31 de ani. ”M-am dus la Viena pentru că de câțiva ani mă uit pe Youtube la concertul Knebworth și îmi doream să merg la un astfel de concert. Din păcate, în Romania și cu atât mai puțin la Cluj, nu se organizează astfel de concerte, așa că am mers acolo unde a fost cel mai aproape de mine - Viena.

 

Nu înteleg de ce în România nu se pot organiza astfel de concerte, în condițiile în care am constatat că ele pot fi extrem de rentabile, la acest concert participând spectatori din toată Europa, desi pe parcursul verii Robbie Williams este în tur prin toată Europa. Toate concertele lui se fac cu toate biletele vândute, deci nu exista riscul să rămâi cu pierderi dupa un astfel de concert”, ne-a scris clujeanca.

 

Concertul de la Viena a adunat 65 de mii de spectatori, fiind ținut cu casa închisă. ”Erau afișe peste tot cu concertul Sold Out, Thank You Austria! Am întâlnit foarte mulți oameni care veniseră din Transilvania. Erau foarte mulți de la Cluj. Am dat și peste cunoștințe, care mi-au spus că și ele au găsit mulți români

 

Concertul a început cu piesa ”Let me entertain you!” și s-a terminat cu Feel, She is the one, Angel și cu un foc de artificii”, ne-a mai spus Mihaela.

 

Clujeanca a mărturisit că ”după ce am văzut acest concert, m-aș duce fără ezitare la oricare dintre concertele lui, chiar dacă distanțele pe care trebuie să le parcurg vor fi probabil destul de mari. E păcat ca nu avem șansa să vedem și la Cluj așa ceva, deși avem Cluj Arena, un stadion frumos, dar nefolosit nici la 10 la sută din potențialul lui. Ca să vă imaginați, concertul de la Viena a fost pe un hipodrom, care era departe ca și aspect de Cluj Arena, dar ce folos ca avem un astfel de stadion?”.

 

Reprezentanții Cluj Arena nu au mai anunțat pentru acest an niciun concert de amploare.

Comentarii Facebook