Clujenii au facut cumparaturi de 2 miliarde de lei intr-o singura saptamana pentru a castiga o vacanta oferita de Iulius Mall (P)

Campania "Kilometri de vacanţă!" de la IULIUS MALL se bucură de mare succes. În prima săptămână de la start, mii de clujeni, transilvăneni şi turişti au făcut cumpărături de valoare impresionantă, bună parte dintre clienţi înscriindu-se la tombola fără precedent pentru un shopping mall din România, care oferă 4 vacanţe incredibile în destinaţiile pe care câştigătorii şi le doresc.

 

În 7 zile, taloane reprezentând cumpărături de peste 2 miliarde de lei vechi (200.000 ron) au fost depuse în cele 4 urne care duc spre vacanţe în locuri preferate, situate la 1.000 km depărtare de Cluj-Napoca, între 1.000 şi peste 5.000 km.

 

"Astfel, transformând cumpărăturile în kilometri, clienţii IULIUS MALL au înconjurat - până acum - de 4 ori Pământul", spun reprezentantii Iulius Mall.

 

Până pe 30 iunie 2011, IULIUS MALL oferă peste 5.000 de premii instant, două scutere sau kilometri de vacanţă aleşi dintr-o lume de destinaţii! Toţi clienţii mall-ului IULIUS care fac cumpărături de cel puţin 100 lei, intră în loteria pentru cele patru călătorii de vis şi două scutere, iar primii 100 primesc, zilnic, răcoritoare Nestea sau vouchere de îngheţată Bonta.

 

Shopping de 100 lei la IULIUS MALL înseamnă o vacanţă într-o destinaţie aleasă, situată până într-o mie de kilometri depărtare de Cluj-Napoca. 300 lei cheltuiţi în mall vor bucura un norocos cu o călătorie într-un loc dorit, situat între 1.000 şi 3.000 kilometri distanţă de casă.

 

Cumpărăturile de 500 lei sunt răsplătite cu un sejur într-o destinaţie între 3.000 şi 5.000 kilometri depărtare, iar shopping-ul de peste 1.000 lei aduce unui client şi partenerului de viaţă al acestuia o vacanţă incredibilă, la peste 5.000 kilometri distanţă.

Comentarii Facebook