Clujeanca Carmen Grebenișan a răbufnit după ce a fost insultată: „Acolo e junglă, tati! Acolo e grav de tot. E mai rău ca-n Survivor”


Influencerița clujeană Carmen Grebenișan este grav afectată după participarea la Survivor România. Blondina nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele sociale după comentariile primite de la niște „persoane needucate”.

Vedeta a declarat că se confruntă cu un val de hate din cauza faptului că a pus pe ea câteva kilograme, dezvăluind că și-a rotunjit formele pe fond hormonal, nu pentru că ar fi mâncat în exces.

„Nu sunt o persoană grasă, că știu ce înseamnă să fii supraponderal. Sunt îngrășată față de kilogramele pe care le-am avut înainte de Survivor. Ăla a fost momentul decisiv, perioada cu Survivor. Eu nu m-am mai confruntat cu fluctuații atât de mari de greutate.

Grasă nu sunt, aia-i clar. M-am îngrășat? Da! În tot contextul ăsta în care încercăm să susținem lumea, încă în ziua de azi, în 2024, mai primesc comentarii că-s grasă, și-s plină de celulită și ascund șuncile și așa mai departe. Și dacă ar fi așa, genul ăsta de comentarii nu-și mai au locul decât dacă din partea unor persoane total needucate, ca să nu le numesc animale”, a spus Carmen Grebenișan pe o rețea de socializare.

Clujeanca a mai punctat că de la o vreme rețelele de socializare, în frunte cu Threads, au devenit o adevărată junglă.

„E o junglă pe Facebook și mi se pare că încet, încet o mare parte din jungla aia migrează către Instagram. Și ce am auzit de Threads, mi-e groază, sincer… Nu știu cât de eficient ar fi, cât de productiv un cont acolo. Acolo e junglă, tati! Acolo e grav de tot. E mai rău ca-n Survivor. Da chiar există oamenii ăștia și erau printre noi mereu, mi se pare incredibil!

O idee și termin: toată justificarea asta cum că e democrație și toată lumea are dreptul la o părere, măi, dar dă-o dracului de părere, fă-o mai user-friendly un pic, totuși, trăim într-o societate și trebuie să ne adaptăm în așa fel încât să trăim bine cu toții împreună pe Pământul ăsta.

Un om care a reușit în viață și e mulțumit cu ceea ce are în jurul lui… Măi, dar mie nu-mi trece o dată prin cap și nu zic pentru că io-s cea mai reușită din punct de vedere al carierei sau financiar sau al relației, al sănătății…

N-am avut în viața mea un gând să intru la o persoană pe pagină și să-i zic vai, cum arăți, ce grasă ești, doamne, ce nas ai, vai… Mamă, ești super urâtă! Nici măcar gândul n-a existat la mine cu așa ceva”, a completat Carmen Grebenișan.

Comentarii Facebook