Bordea a depășit infidelitatea fostei soții cu cel care le-a fost cavaler de onoare și a vorbit și despre remediu: „Pălincă de Ardeal se numește”


Comediantul Cătălin Bordea a mărturisit, recent, cum a reușit să depășească infidelitatea Liviei, femeia de care a divorțat, aflând ulterior că era înșelat chiar cu Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Invitat în podcastul lui Romică Țociu, alături de prietenul său, Nelu Cortea, Bordea a spus că i-a fost foarte greu să își revină după acel episod, însă a reușit să privească lucrurile fix așa cum sunt și fără nicio speranță.

Se pare că relația lui Bordea cu Spike era una destul de bună în momentul în care a fost înșelat de fosta soție, iar comediantul a simțit că a pierdut două persoane, de fapt, nu doar pe soția lui.

„Am pierdut doi oameni, nu doar unul”, a declarat Cătălin Bordea.

Cătălin a reușit să depășească episodul infidelității datorită lui Nelu, Cortea fiind omul care a fost aproape de el în toată perioada neplăcută. Pentru a uita de momentele dificile, de ajutor i-ar fi fost și pălinca de Ardeal, după cum chiar el a dezvăluit.

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a spus Nelu Cortea despre situația lui Cătălin Bordea.

„Pălinca de Ardeal se numește… (n.red.: ”rețeta” ieșirii la liman dintr-o infidelitate). Pălinca de a doua zi! Dar se putea și mult mai rău. Măi, nu suntem victime, se pățește din Antichitate, se pățește din peșteri”, a glumit Bordea.

Comentarii Facebook