Clujeanca Alexandra Hodiș nu se mărită cu Irinel Columbeanu

 

Irinel Columbeanu a lăsat să se înțeleagă faptul că se va căsători din nou, de această dată cu un manechin din Cluj-Napoca, în vârstă de 18 ani. 

 

El și-a făcut aparitia alaturi de Alexandra Hodis, un tanar manechin de 18 ani, anul trecut, la ziua de nastere a Ramonei Bădescu.

 

Alexandra a anunțat că nici nu se gândește să fie viitoarea doamnă Columbeanu și că sunt numai speculații.

 

Irinel Columbeanu se însoară cu o tânără de 18 ani

 

Nu m-am mutat cu liceul si nici nu am de gand sa fac asta. Irinel este o cunostinta pentru mine, l-am cunoscut la evenimente. Sunt manechin aici, in Cluj. Nu este nimic adevarat din ce s-a zis. Ma descurc singura, nu am avut o relatie cu el. Cel mult suntem amici. Eu am ramas socata de tot ce s-a scris in presa. Eu acum am alte prioritati, invat pentru BAC, pentru Olimpiade”, a declarat Alexandra, pentru Agentul VIP.

 

 

Alexandra Hodiș este una dintre fotomodelele de la Transilvania Fashion, firma lui Matei Miko, cel care a fost naşul de cununie al lui Irinel cu Monica Gabor. 

 

Tatăl milionarului, Ion Columbeanu, susține că nu există nicio cerere în căsătorie, Alexandra Hodiș mergând la vila din Izvorani pentru a o vizita pe Irinuca, fiica Irinel. ”Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj”, a spus tatăl omului de afaceri. 

Comentarii Facebook