CLUJ BLUES FEST are loc în acest weekend

 

CLUJ BLUES FEST are loc în acest weekend și își propune să le ofere iubitorilor de muzică câteva concerte de calitate. 

 

Festivalul are loc vineri și sâmbătă. Jurnalistul Tiberiu Fărcaș explică geneza acestui eveniment: ”Ideea ne-a venit într-o seară mai multor prieteni care stăteam și ascultam niște blues. În cluj concertele sunt rare, festivalurile de rock, jazz sunt dese dar nu există evenimente pentru acest gen muzical. Am încercat mai multe luni, nu credeam că vom putea aduce formații din afara graniței, dar am reușit în toamnă-iarnă să punem cap la cap toate detaliile și să facem un festival internațional. Nu multe festivaluri din Cluj își permit să aducă artiști din străinătate, și noi am reușit, pe lângă formațiile din Cluj și București, să aducem două formații de marcă din străinătate, din Ungaria și Bulgaria. Alături de ei concertează cunoscutul chitarist Rareș Totu cu formația sa, una dintre cele mai bune formații românești pe zona de blues”, spune el.

 

Festivalul international de blues CLUJ BLUES FEST are loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în 7 - 8 noiembrie 2014.

 

Biletele costa 40 de lei pe zi si 60 de lei abonamentul pe cele doua zile de festival.

 

Biletele se gasesc la sediu muzeului (marti-duminica, luni muzeul e inchis) si la Libraria Bookstory, Bvd. Eroilor nr. 6.

 

Vezi AICI cine cântă.

Comentarii Facebook