Cluj Blues Fest 2019: S-a încheiat probabil cea mai bună ediție de până acum. Fabuloasa Kyla Brox a încântat Clujul - VIDEO


Cea de-a cincea ediție a Cluj Blues Fest a avut loc, vineri seara, la Cinema Florin Piersic. Iubitorii genului au fost ”luați pe sus” și încântați de talentul Kylei Brox, care a venit la Cluj alături de bandul ei.

Iubitorii blues-ului au asistat la o serie de concerte deschisă de tinerii și talentații Green Onion, o trupă formată din adolescenți clujeni, care a fost aplaudată la scenă deschisă.

Trupa ”The Gamblers” din Serbia a încălzit atmosfera pentru concertul serii susținut de Kyla Brox Band. Vocalista formației de blues, care a venit din Marea Britanie, Kyla Brox a făcut senzație. Vocea specială a artistei, prezența de scenă, chitariștii uimitori și bateristul trupei, totul a concurat pentru un concert special, motiv suficient pentru a plăti biletul de intrare, fără a mai discuta despre celelalte concerte și evenimente care au avut loc vineri seara, la Cluj Blues fest Limited Edition.

Headliner -ul, renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, este o formație renumită de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii, dar interpretează și standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut”, a prezentat formația organizatorul Cluj Blues Fest 2019, Tiberiu Fărcaș.

75402273_2439295149679039_2728503778671067136_n.jpg

Publicul a aplaudat în picioare artiștii, care s-au simțit extraordinar la Cluj. Kyla Brox a rostit de câteva ori ”Mulțumesc!” și a spus că se simte extraordinar la Cluj, oraș pe care a apucat să îl și viziteze în cadrul unui tur pus la dispoziție de organizatorii Cluj Blues Fest 2019. La final, Kyla Brox s-a fotografiat cu fanii, a dat autografe pe coperta albumelor vândute.

Un moment special al Festivalului de blues a fost premierea lui Rodion-Ladislau Rosca.

Rodion G.A. sunt o legendă a muzicii anilor ’70 și ’80, un melanj de rock progresiv, psihedelic, metal și muzică electronică și pioneri pe scena muzicală electronică românească.

Rodion Roșca a fost fascinat dintotdeauna de posibilitățile încă neexplorate ale muzicii, fiind un ingenios în utilizarea resurselor limitate ale vremii pentru a-și aduce viziunea muzicală aproape de public. Pentru toate aceste lucruri uluitoare am decis alături de echipa mea să îl premiem pe Ridion Roșca”, a spus managerul Cluj Blues Fest, Tiberiu Fărcaș.

După concert, toți artiștii au onorat invitația de a participa la un Jam session, unde au cântat câteva melodii și au împărtășit impresii. Formațiile au părăsit Clujul sâmbătă dimineața.

Kyla Brox Band a fost cerută de fani și la o viitoare ediție, lucru luat în condiderație de organizatori.

Comentarii Facebook