Cluj Blues Fest 2015 transformă Clujul în capitala bluesului românesc

 

Cluj Blues Fest 2015 aduce în Capitala Transilvaniei, în perioada 6 - 7 noiembrie, artiști cunoscuți din România și din străinătate. 

 

Cluj Blues Fest propune două seri de muzică de calitate, cu formații din, România şi Austria, cu artişti români, maghiari, austrieci şi nord-. De asemenea va avea loc un workshop de tehnici de instrumente de blues realizat de apreciatul artist de blues Rareş Totu pentru copiii bolnavi de autism şi nevăzători. 

 

Concertele vor avea loc în 6-7 noiembrie 2015,  începând cu orele 19.30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fosta clădire ”Reduta”, în aceeași sală unde au cântat Franz Liszt, în 1846, si Johannes Brahms, în 1879.

 

Înaintea concertelor, festivalul propune workshopuri, demonstraţii de instrumente specifice genului și dezbateri cu personalităţi ale muzicii clujene. De asemenea vor fi prezenţi cursanţi ai Academiilor de muzică clujene.

 

Amatorii de lectură vor avea la dispoziție un stand de carte și CD-uri de blues și jazz, amenajat de librăria Bookstory. 

 

Artiştii invitaţi la cea de a doua ediţie sunt următorii:

 

Vineri, 6 noiembrie 2015

 

Vali SirBlues Răcilă (RO)

Rareş Totu (RO) 50/35 feat Dean Bowman (SUA). Invitaţi Aminda (RO), Peter Borza (AU) 

 

Sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Marius Dobra Band (Austria)

Ryan Donohue (SUA) şi Matyas Probojsky (HU)

A.G.  Weinberger (România)


Biletele se găsesc de vânzare la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), zilnic marţi-duminică, luni muzeul e închis. 

 

De asemenea, bilete se pot achiziţiona de la Librăria Bookstory, b-dul. Eroilor  nr.6-8, între orele 10.00-21.00.

 

Preţul unui bilet este de 45 de lei pe seară.

Comentarii Facebook