CLIPUL ZILEI: Demisia care a amuzat internetul. Chiar și șefii ei au rămas uimiți când au văzut clipul VIDEO


O americancă stabilită în Taiwan și-a dat demisia de la o companie care producea știri video în cel mai inedit mod.

O americancă în vârstă de 25 de ani din Taiwan, Maria Shifrin, și-a dat demisia printr-un clip pe care l-a postat pe YouTube și în care apare dansând în biroul companiei la ora 04:30 dimineața, pe muzica lui Kanye West, scrie Huffington Post.

"Timp de aproape doi ani de zile, mi-am sacrificat relațiile, timpul și energia pentru acest job. Însă șefului meu nu-i pasă decât de cantitate și de câte vizualizări are fiecare știre pe care o producem. Așa că m-am hotărât să fac un clip numai al meu", arată tânăra în clipul postat pe YouTube.

Tânăra povestește cum nu primea pauze de masă și că șeful îi schimba constant programul, fiind interesant doar de volumul cât mai mare de materiale produse și de câte vizionari fac acestea.

"Înțeleg că mi-am asumat un risc, însă n-am dat numele companiei și al șefului din cauza căruia mi-am dat demisia. În plus, ați văzut cum dansez? Cum ar putea lua cineva în serios așa un clip?", a mai spus Maria Shifrin, adăugând că plănuiește să se întoarcă în SUA și să se angajeze într-o companie care pune preț pe creativitate și căreia îi pasă de angajații săi.


Comentarii Facebook