Cine îl va înlocui pe Mihai Bendeac la iUmor. Actorul a plecat după ce ar fi fost filmat pe ascuns de către colegi


După ce timp de 13 sezoane a făcut parte din celebrul show, Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. Emisiunea „iUmor” de la Antena 1 va avea un nou jurat. După plecarea neașteptată a lui Mihai Bendeac de la masa juraților, alături de Delia și Cheloo va sta comediantul Costel Bojoc pe tot parcursul show-ului.

Schimbarea a fost anunțată oficial chiar în timpul trailerului cu numărul 6 din sezonul 13 al emisiunii iUmor. Costel Bojoc mai face parte dintr-o emisiune la Antena 1, mai exact din „Stand Up Revolution”, show ce a ajuns la cel de-al doilea sezon, scrie Unica.ro.

Motivul plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor 

Actorul a fost jurat la iUmor timp de 12 sezoane. Potrivit Cancan, Bendeac ar fi avut un scandal cu producătorii emisiunii care ar fi vrut să publice o înregistrare pentru care Mihai nu și-a dat acordul. Bendeac ar fi fost filmat pe ascuns, într-o pauză, în timp ce îl critica pe celebrul Mugur Mihăiescu, invitat și el pe scena show-ului. Mihai Bendeac și-a pierdut cumpătul când producătorii ar fi insistat să televizeze materialul.

Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus actorul, conform sursei citate mai sus

Comentarii Facebook