Cele mai scumpe vacante platite de romani! Locul 1: 25.450 euro pentru opt nopti!

Romanii incep sa dea din ce in ce mai multi bani pe vacante. Daca atunci cand achizitionati o vacanta va ganditi ca veti cheltui intre 2000 si 3000 de euro, ei bine exista romani care platesc peste 20.000 de euro. Gandul a facut un top al celor mai scumpe vacante vandute de patru agentii de turism dinRomania.

 

Topul celor mai scumpe vacante platite de romani

 

Locul 1- Insulele Maldive. Pentru a sta la resortul Island Hideaway opt nopti, o familie dinRomaniaa platit 25.450 de euro. Ce au primit? O insula aproape neatinsa de mana omului, majordom, bucatar la dispozitie, care sa le satisfaca orice dorinta culinara.

 

Locul 2: circuit in Europa pe ruta Lugano - Stuttgart - Cannes. Pretul platit de o familie- 24.720 de euro.

 

Locul 3: Dubai, hotelul Burj al Arab. 23.000 de mii de euro pentru sapte nopti a platit un cuplu de romani. In tarif a fost inclus si transferul cu elicopterul.

 

Locul 4. Antalya O familie formata din doi adulti si trei copii a platit  18.000 de euro pentru un sejur de zece nopti la hotelul de cinci stele Maxx Royal din statiunea Belek, in regim ultra all inclusive. Cei cinci vor avea la dispozitie propriul valet.

 

Locul 5. Cuba- 17.000 de euro a fost pretul platiti de trei romani pntru a petrece doua saptamani intr-un hotel de cinci stele.

 

Comentarii Facebook