Cele 100 de zile spitalizare ale lui Teo au costat 120 de mii de euro! Factura va fi achitata de Adrian Sarbu

Potrivit ziarului Ring, cele 100 de zile de spitalizare ale lui Teo la Clinica AKH din Viena vor fi platite de fostul "mogul" al vedetei TV, Adrian Sarbu. Suma totala de plata se ridica la 120.000 de euro.

 

Fosta vedeta TV Teo Trandafir a stat internata 100 de zile la Clinica AKH din Viena, timp in care a suferit  doua interventii chirurgicale si trei endoscopice pentru o pancreatita acuta necrozanta, s-a aflat in coma indusa si a luptat cu insuficienþa multipla de organe.

 

Deputata PDL Teo Trandafir a revenit, ieri, in tara.  Teo va trebui sa respecte un regim alimentar strict, menit sa-i asigure vindecarea.

 

Teo a intervenit telefonic la „Happy Hour” (Pro TV): „Nu-mi vine sa cred ca am ajuns acasa. Fiica mea nu stia ca vin azi, am vrut sa-i fac o surpriza. A fost o incercare a vietii. Speram ca problemele s-au terminat si ca viata mea va reveni la normal. Medicii n-au fost siguri daca o sa scap,dar intotdeauna m-am gandit la fiica mea. N-am putut sa ma exprim pana acum pentru ca aveam tuburi peste tot. Abia astept sa-mi vad fetita. Singurul impediment e ca n-o s-o pot ridica pe Maia in brate. M-am intors cu planuri noi, nebunii... Dupa ce ai vazut moartea in ochi, asa ar trebui sa privesti si viata. Medicii mi-au dat regim. Nu voi ceda ispitei, pentru ca sanatatea e mai importanta! Sarbatori fericite!”.

Comentarii Facebook