Cel mai TARE festival din România are loc la Cluj în 2015. Posibili invitați: Calvin Harris, David Guetta, Deadmau5 sau Dimitri Vegas & Like Mike

 

Clujul va avea cel mai mare festival din România, în perioada 30 iulie - 2 august 2015, în cadrul evenimentului Cluj - Capitala Europeană a Tineretului.

 

Organizatorii au purtat tratative cu o agenție internațională de impresariat. Spre exemplu, numai pentru ziua de 31 iulie, organizatorii trebuie să aleagă dintre următorii artiști disponibili: Duck Sauce, Deadmau5, The Prodigy, Skrillex, Calvin Harris, Rita Ora, The Killers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul van Dyk.

 

Avicii ar urma să fie cap de afiș într-o altă zi a festivalului.

 

Până la sfârșitul acestui an va fi definitivată lista finală a invitaților pentru toate zilele din cadrul festivalului.

 

Acest eveniment ar urma să fie de calibru internațional și să depășească orice s-a organizat până acum în România. Organizatorii mizează pe 200.000 de participanți.

 

Calvin Harris este cel mai bine plătit DJ în 2014, având 125 de concerte din care a obținut 66 de milioane de dolari. David Guetta este al doilea în acest top cu 30 de milioane de dolari, conform topului Forbes. 

Comentarii Facebook