Duminica 28 Aprilie

Cei mici pot explora încă o săptămână expoziția interactivă „Vestul Sălbatic” din Iulius Mall Cluj!


Aventura „Vestului Sălbatic” din Iulius Mall Cluj continuă până luni, 13 noiembrie. Așa că, cei mici încă se mai pot lupta cu bandiții, pot apăra străzile Vestului Sălbatic, pot proteja minele de aur și pot călători alături de calul măiastru în toate colțurile Deșertului, zilnic între orele 10.00 – 20.00. Accesul se face pe bază de rezervare la numărul 0731.664.895, iar prețul unui bilet este de 30 lei. Gata de escapadă?

Până pe 13 noiembrie, copiii cu vârste între 3 și 12 ani, sunt aşteptaţi în Iulius Mall Cluj, în Atriumul Principal, zona Zara, să descopere toate secretele „Vestului Sălbatic” prin activităţi interactive şi distractive. Zilnic, cei mici vor intra pe uşile rabatabile specifice barurilor din Vestul Sălbatic, unde se vor aventura timp de 30 de minute pe un traseu special amenajat şi dedicat lor.

Vestul Salbatic_Iulius Mall Cluj 02.jpg

Încă din primele minute ale expediţiei, copiii se vor costuma în cowboys sau indieni pentru a se integra perfect în acest univers spectaculos, recreat foarte aproape de realitate. Apoi, începe o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia cei mici vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur, vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze amuzante cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie recreează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi și își vor crea amintiri de neuitat. Prețul unui bilet este de 30 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Info.

Comentarii Facebook