Cea mai rară zodie din horoscop. Acești nativi au spiritul liber, fiind ghidați de elementul Aer, sunt „deschizători” de drumuri


Te-ai întrebat vreodată care este cea mai rară zodie sau care este cea mai des întâlnită zodie? Conform statisticilor din ultimii 30 ani, în România se nasc mult mai puțini copii în cea de a doua jumătate a lunii ianuarie și în luna februarie, astfel că cea mai rară zodie din horoscop este Vărsătorul.

Mulți dintre noi avem câte un singur prieten din Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie). În Europa și Statele Unite, tendința pare să fie aceeași. Tot luna februarie este luna în care se nasc cei mai puțini copii, astfel că Vărsătorul este o zodie tot mai rar întâlnită, la nivel mondial.

La polul opus sunt zodiile cele mai des întâlnite, iar acestea sunt zodii de vară și de toamnă. În lunile iulie și august se nasc cei mai mulți bebeluși, astfel că cele mai des întâlnite zodii sunt Leul și Fecioara, urmate apoi de Rac, Balanță și Scorpion.

Perioada zodiei Vărsător este cuprinsă între 20 ianuarie și data de 20 februarie, fiind ultima zodie de iarnă, în care întunericul se opune încă luminii și soarelui tot mai puternic care anunță venirea primăverii. Forțele acestea două aflate în confruntare își lasă amprenta și asupra nativilor Vărsători. 

Nativii din zodia Vărsător, zodie de Aer, sunt firi neobişnuite şi greu de înţeles. Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect al portretului lor, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite, sub influența unor idealuri sau visuri pe care uneori nici nu le pot atinge, fiind foarte departe de capacitățile lor. Vărsătorii se nasc sub influenţa unei forţe contradictorii, de aceea unii dintre ei sunt timizi, introvertiţi, sensibili, răbdători şi iertători, în timp ce alţii sunt exuberanţi, vorbăreţi, cuceritori, superficiali, ba chiar frivoli. Dar au câteva calități pentru care sunt foarte apreciați: prietenoși, umani, originali, inventivi, independenți, isteţi și vizionari.

Nativii din zodia Vărsător sunt oamenii schimbării, oamenii viitorului, oamenii care caută dincolo de ceea ce le oferă prezentul. Ei nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce li se oferă. Ei vor mai mult, vor să schimbe lumea, vor să răstoarne reguli și sisteme învechite și caută soluții pentru binele universal.

Comentarii Facebook