Cea mai parşivă zodie. Este în stare să îşi trădeze familia pentru a-şi atinge scopurile


Cea mai parșivă zodie își poate trăda chiar și familia, cu zâmbetul pe buze, atunci când i se pare că aceasta este calea pentru a-și îndeplini obiectivele. Alți nativi pot trăda doar în anumite condiții, iar unii dintre ei sunt chiar inofensivi.

Care sunt cele mai inofensive zodii

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt prea sincere ca să născocească intrigi minuțioase. Preferă să-și spună opiniile cu onestitate, iar uneori sunt prea directe și din această cauză îi sperie pe cei din jurul lor.

Nici Taurii nu obișnuiesc să fie parșivi. Însă, sunt campioni la încăpățânare, chiar și atunci când nu au dreptate, motiv pentru care pot ajunge să lupte și cu arme murdare. Atacă în acest fel în special atunci când simt că le poate fi compromisă integritatea.

Care sunt zodiile care spun totul verde-n față

Berbecii sunt în general inofensivi. Sunt persoane sincere care nu își pierd timpul născocind răutăți. Însă, uneori îi pot deranja pe cei din jur, deoarece spun adevărul verde-n față, chiar și când este incomod.

La fel sunt și Leii. Își spun opiniile franc, fără să menajeze pe nimeni, chiar și în public. Egocentriști, ei se gândesc în primul rând la ei înșiși. Trebuie să câștige indiferent de situație, dar au pretenția să reușească cu onoare, nu cu lovituri sub centură.

Care este cea mai parșivă zodie

Titlul de ”cea mai parșivă zodie din horoscop” le revine Gemenilor. Deși sunt extrem de carismatici, acești nativi au două fețe și își pot trăda chiar și familia, zâmbind, ca să-și îndeplinească obiectivele.

Persoanele născute în zodia Gemeni adoră intrigile. Atunci când viața nu e destul de ”picantă”, acești nativi au tendința să o mai ”condimenteze” cu fel și fel de născociri, chiar dacă acestea pot păta imaginea cuiva.

Nu departe de Gemeni se află Balanțele. De fapt, coroana în ceea ce privește ticăloșia poate fi purtată când de unii, când de ceilalți. Acești nativi sunt imprevizibili și deși nu par, sunt în stare să-și înjunghie prietenii și familia pe la spate. De aceea, se numără printre cei mai periculoși oameni.

Care sunt cele mai răzbunătoare zodii

Scorpionii au firi răzbunătoare. Vai și amar de cei care îi deranjează în orice fel. Însă, acești nativi nu obișnuiesc să fie supărați de cei din jur, pentru că sunt campioni la manipulare și reușesc să îi determine pe toți să facă exact ce vor ei, fără ca cineva să-și de seama.

Racii obișnuiesc să tacă și să înghită, dar nu uită nimic din ceea ce îi supără. Acești nativi tind să coacă o răzbunare de proporții. Pot deveni parșivi atunci când au interese ascunse și periculoși atunci când vor neapărat să obțină ceva. Altfel, sunt persoane generoase și săritoare.

Cele mai pacifiste zodii

La polul opus se află Fecioarele. Ticăloșie la aceste persoane se manifestă rar, atunci când cineva le-a supărat îndelung și peste măsură sau când sunt nevoite să se apere. Altfel, nu obișnuiesc să-i sape pe cei din jur, preferă pacea și sunt maeștri la găsit soluții pentru alți cei care le cer ajutorul.

Nici Vărsătorii nu sunt parșivi de fel. Sunt prieteni de încredere și nu pot fi suspectați de mojicii, pentru că sufletul prea mare pentru a se preta la așa ceva. Și ei sunt extrem de săritori, deoarece își doresc să primească apreciere și iubire.

Ce zodii reușesc cu ușurință să-i păcălească pe cei din jur

Capricornii au capacitatea de a-și ascunde părerile și de a-i sfida pe cei din jur fără ca aceștia să-și dea seama, în special atunci când au un obiectiv ascuns la care țin mult. Prin urmare, ei fac orice ca să obțină ce își doresc.

Sensibili din fire, Peștii nu obișnuiesc să se ocupe cu intrigi, dar nici nu sunt niște îngeri. Uneori, pot fi chiar diabolici și îi pot păcăli pe cei din jur fără ca aceștia să se aștepte la așa ceva din partea lor.


Comentarii Facebook