Cea mai bătrână actriță de la Hollywood. Are 103 ani și încă mai activează FOTO



Carla Laemmle, cea mai bătrână actriță de la Hollywood incă aflată în activitate, va împlini pe 20 octombrie 103 ani.

Actrița și-a început activitatea în anul 1925 în pelicula ”Phantom Of The Opera”, în care a jucat alături de Lon Chaney.

Laemmle a făcut instorie în lumea cinematografiei, fiind printre primele staruri care au trecut de la filmele mute la cele vorbite. Primele replici ale Carlei fiind rostite în clasicul ”Dracula” din anul 1931, film în care a jucat alături de Bela Lugosi.

Actrița își va sărbători ziua de naștere la a Cinefamily Silent Film House Theater din Hollywood, unde invitaţii vor avea putea viziona secvențe extrase din filmele în care a jucat aceasta de-a lungul unei cariere excepţionale.

Invitații vor putea viziona și pasaje din cel mai recent rol al său, serialul online ”Broken Dreams Blvd”. unde actrița joacă rolul unei bunici care conduce cea mai veche companie de autobuze care circulă pe Hollywood Boulevard.

 

 

Familia actriţei a jucat un rol important în istoria Hollywood-ului. Unchiul ei, Carl Laemmle, a înfiinţat nu doar studiourile Universal, ci şi Oficiul pentru turism din Hollywood.






Sursa: realitatea.net

Comentarii Facebook