Ce vor femeile în pat, dar nu au curaj să ceară

 

Doamnele nu au curaj să ceară unele lucruri în dormitor, mai ales când este vorba despre ceva ce trece granitele ”normalului”.

 

1. Își doreste sa primeasca sex oral

 

In general, cultura moderna a imprimat o relatie cam ciudata cu vaginul, iar doamnele au ajuns sa fie expuse la tot felul de mesaje ciudate despre propriul vagin si ca barbatilor nu le prea vine sa-l atinga cu gura, din varii motive, cum ar fi: e prea mult par, miroase ciudat, are un gust neplacut, nu arata prea grozav, etc. Asa ca e foarte posibil sa-si doreasca sa-i faci sex oral si sa fie timorata de aceste idei. Vino in intampinarea dorintei ei spunandu-i: “Imi place atat de mult cum arata vaginul tau! Imi place la nebunie cum mirosi acolo! Ador gustul tau!”. Asadar, mangai-o in zona respectiva, foloseste-ti buzele si limba ca s-o satisfaci, pana cand vezi ca se topeste de placere. Si daca nu se topeste, inseamna ca nu-i prea place sexul oral.

 

2. Îi place putin exhibitionism

 

Sa fim bine intelesi: asta nu inseamna ca isi doreste un contact sexual, in adevaratul sens al cuvantului, in public! Ar fi si foarte complicat… Insa orice femeie adora s-o pipai si s-o saruti intr-un colt intunecat de bar, pe bancheta din spate a masinii sau chiar cand o conduci acasa, fix in fata blocului!

 

Asa ca, profita, daca auzi un cantec care-ti place, inteab-o daca-i place si ei si il considera sexy – de aici poti indrazni sa incepi s-o pipai.

 

Citeşte articolul integral pe problemesex.ro.

Comentarii Facebook