Ce spune Cezar Ouatu despre acuzațiile că ar fi gay: ”Sunt bărbat 100%”

 

Cezar Ouatu, în vârstă de 33 de ani, este alintat ”The Voice” și va reprezenta România în semifinala Eurovision 2013, cu piesa ”It’s My Life”, compusă de Cristian Faur.

 

Într-un interviu, Cezar a povestit că are o iubită, dar preferă să o țină deoarte de ochii presei. ”Am o iubită, nu am vorbit despre ea, deoarece vreau ca viaţa mea personală să nu fie expusă. Nu am luat-o cu mine, dar ea m-a susţinut toată seara. Se ştie că în spatele unui bărbat de succes există o femeie puternică şi nu aş fi fost aici fără ajutorul ei. Este deosebită. Din respect pentru femeia care îmi este alături, nu vreau să dau mai multe amănunte”, a povestit Cezar Ouatu, pentru Libertatea.ro.

 

Cântărețul le-a răspuns și celor care îl acuză că ar fi gay. ”Ştiu, am citit şi eu astfel de lucruri despre mine. Însă doamnele şi domnişoarele pot fi liniştite, sunt bărbat 100%, nu am alte orientări sexuale, nu sunt gay. Nu că ar fi un lucru rău, dar Dumnezeu m-a lăsat bărbat şi aşa sunt. Am foarte mulţi prieteni gay, sunt persoane deosebite, loiale, foarte bune. Îi respect şi îi admir, însă mie îmi plac femeile şi, da, pot face şi copii şi abia aştept să am un băieţel”, a mai spus Cezar.

 

El este cântăreț de operă și are dublă cetățenie, română și italiană. Cezar Ouatu este contratenor și locuiește de 13 ani în Italia.

 

EUROVISION 2013: Cezar CÂȘTIGĂ - CLASAMENT FINAL - VIDEO

Comentarii Facebook