Ce se întâmplă cu nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase


Mai bat clopotele de nuntă pentru Liviu Dragnea şi iubita tinerică? Codrin Ștefănescu face dezvăluiri în premieră, despre marele eveniment. Liviu Dragnea (58 de ani) își adoră iubita, pe Irina Tănase (27 de ani), de dragul căreia a divorțat de prima soție, și cu care intenționează să se însoare.

S-a aflat ce se întâmplă cu nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase

Fostul lider al Partidului Social Democrat, condamnat la închisoare, în mai 2019, pentru trei ani şi jumătate, lăsa să se înţeleagă, în ultimele sale săptămâni de libertate, că va face acest pas, în curând. De altfel, în anturajul său se vorbește deja şi despre viitorii nași, Lia Olguţa Vasilescu, actualul primar al Craiovei, şi Claudiu Manda, europarlamentar din partea PSD, de la nunta cărora Liviu Dragnea a fost nelipsit. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, noi detalii despre nunta celebrului cuplu.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, cu peste 30 de ani mai tânără decât celebrul politician, confirma, anul trecut, în septembrie, pentru o televiziune privată, că ei făcuseră planuri de nuntă: 

Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, spunea atunci Irina Tănase, fără a preciza însă și o dată concretă. A menționat însă motivele care au determinat-o să îi rămână alături, lui Liviu Dragnea, la greu: „Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!”.

Irina Tănase: „Am vorbit despre asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla, la un moment dat

Irina a postat un mesaj de dragoste, pe Instagram, de ziua lui Dragnea: „Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte. Te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi”.

O lună mai târziu, chiar de ziua de naştere a lui Liviu Dragnea, pe 28 octombrie, Irina Tănase posta un mesaj emoționant, pe contul ei de Instagram:

În seara asta m-am îmbrăcat cu halatul tău pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el, sigur că şi ei îi este dor de tine. Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând să vii înapoi acasă, la noi”.

Codrin Ștefănescu a declarat, pentru impact.ro: „Nu pot vorbi în numele lui Liviu Dragnea, mai ales pe un asemenea subiect delicat. Dar vă pot spune că nu cred că se va grăbi cu povestea asta, cu însurătoarea

Reporterii impact.ro au încercat să afle dacă în această primăvară va avea loc cununia civilă, mai ales că data la care Liviu Dragnea va depune prima sa cerere de liberare condiţionată se apropie cu paşi repezi. „

Nu pot vorbi în numele lui Liviu Dragnea, mai ales pe un asemenea subiect delicat. Dar vă pot spune că nu cred că se va grăbi cu povestea asta, cu însurătoarea. Şi asta din simplul motiv că trebuie să-şi vadă omul de propria sănătate, în primul rând. În puşcărie, nu i s-a permis să-şi facă controalele normale, după operaţia la coloană, povestea aceea cu hernia la coloană, şi asta sigur va avea nişte efecte. După ce va afla cu exactitate cum stă cu sănătate, va avea timp să se ocupe şi de celelălalte aspect ale vieţii sale personale, sunt sigur!”, a declarat pentru impact.ro Codrin Ştefănescu, colegul său de partid, şi unul dintre puţinii care au continuat să ţină constant legătura cu Dragnea, şi după arestarea din mai 2019.


Comentarii Facebook