Ce pasiune are îndrăgita artistă Andra pe lângă muzică: „Trebuie neapărat să vă arăt ce fac”


Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, cucerind publicul cu vocea sa inconfundabilă. Chiar dacă toată lumea crede că muzica este singura ei iubire, ei bine, mai are un hobby, de care nu știu mulți oameni.

Deși are un program destul de încărcat, Andra găsește timp pentru o activitate devenită foarte populară printre copii, dar și adulți- realizarea unor tablouri cu ajutorul pietrelor colorate. Artista le-a împărtășit recent fanilor această pasiune, arătându-le și ce tablouri a făcut până acum.

„Cam asta se întâmplă duminica.Trebuie neapărat să vă arăt ce fac. Ador pictura cu pietre. De data aceasta mi-am comandat un tablou personalizat, o poză cu copiii mei. 

Abia aștept să-l termin. Îți trebuie o răbdare de fier. Când vreau să mă relaxez, fac chestia asta. Ador, efectiv. Am mai făcut tablouri mai mici cu Eva”, a spus Andra. 

Andra și Cătălin Măruță se confruntă cu datorii enorme. Închid și deschid afaceri pe bandă rulantă

Firmele cuplului Andra – Măruță se confruntă cu datorii enorme. Soții au împreună patru firme extrem de profitabile, însă, în același timp, toate sunt datornice cu sume consistente, potrivit datelor fiscale de la finalul anului 2022.

Firmele Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music sunt deţinute de Alexandra şi Cătălin Măruţă, potrivit datelor puse la dispoziţia Economica.net de portalul Termene. Cele patru firme au avut avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei în 2022, de cel puţin două ori mare decât în 2021, arată calculele Economica.net pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe.

Vezi continuarea aici: Andra și Cătălin Măruță se confruntă cu datorii enorme. Închid și deschid afaceri pe bandă rulantă

q1.jpeg

Comentarii Facebook