Miercuri 24 Aprilie

Ce meseria a avut Feli în Cluj înainte să ajungă cântăreață. „Eu m-am dus orbește la Cluj”


Ce meserie avea Feli Donose, de fapt, atunci când s-a apucat de cântat. Artista a mărturisit fără rușine cu ce se ocupa înainte de a deveni una dintre cele mai de succes artiste din showbizul românesc.

Ce muncea Feli Donose înainte de a deveni cântăreață

Artista Feli Donose, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre decizia de a renunţa la şcoală în adolescenţă pentru a se dedica în totalitate visului de cântăreață, dar şi despre sacrificiile care au urmat, depresia de după moartea tatălui său, precum și succesul de după ”Vocea României“ şi relaţia specială pe care o are cu Smiley.

Feli din poveste, Zâna, cum se autointitulează cu umor artisat, dar şi ”Dramatica pământului“, atunci când se autoironizează are o pveste ușor de aflat. Feli este ca o carte deschisă și se lasă descoperită pagină cu pagină.

Feli vorbeşte mult, râde şi gesticulează, reinterpretând savuros scene ale propriei vieți. Feli povesteşte cu zâmbetul pe buze chiar şi despre cele mai grele momente din viaţa ei, privind în urmă cu înţelepciunea omului care înţelege că viaţa este un şir de lecţii care te ajută să creşti spiritual.

„Copilul cu suflet bătrân“, plecat de acasă mult demult pentru a da piept cu lumea oamenilor mari în căutarea drumului său către muzică.

Cine a numit-o pe Feli copil cu suflet bătrân

Asta este descrierea pe care o am pe tot ce înseamnă online, dar n-am spus-o eu despre mine, a spus-o prietena mea din copilărie. În general, fetele cresc cumva de mici într-un soi de nesiguranţă şi eu n-am văzut asta la mine până de curând.

După ce am devenit mamă, am început să îmi văd calităţile pe care nu le vedeam în trecut. Acum pot să spun şi eu despre mine că sunt „un satelit natural al muzicii“. Gravitez în jurul ei de când mă ştiu, de fapt, cred că de când nu mă ştiu, de când eram în burta mamei”, spune Feli.

Ce lucra Feli înainte

De asemenea, Feli a mărturistt cu ce se ocupa înainte de a deveni cântăreață de succes.

Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ.

Feli a lucrat ca ospătăriță

Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a mai declarat Feli Donose.


Comentarii Facebook