6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Este anul lor


6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Te întrebi ce zodii vor avea noroc în dragoste, în 2022? Găsirea iubirii în 2022 are o definiție diferită pentru fiecare dintre noi. În timp ce unii oameni găsesc dragostea în mijlocul munților, între timp, pentru alții, a se îmbrățișa cu partenerul lor reprezintă iubirea infinită.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022

În astrologia vedică, planeta Venus este conducătorul tuturor sentimentelor cum este dragostea, atracția etc. Deci, atunci când cauți acele semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste, în 2022 , trebuie pur și simplu să iei în considerare efectul lui Venus asupra fiecărui nativ. Pe baza acestui efect, iată șase zodii care vor avea cel mai mult noroc în dragoste, în 2022.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Taur

Deși taurii sunt întotdeauna serioși în privința unei relații, au și obiceiul de a-și ascunde sentimentele. Din fericire, conform horoscopului dragostei în 2022, acest sentiment va evita unul dintre cele mai excitante semne zodiacale. În timp ce începutul anului nu va aduce nicio aventură mare în dragoste, după luna aprilie, stăpânul casei a opta al intimității se va afla în casa a cincea a iubirii. Perioada de după aceea va ajuta la înflorirea oricărei relații de iubire.

Din luna iunie până în august 2022, din cauza influenței lui Saturn, este posibilă o mică răcire în relație. Dar vei fi prea ocupat ca să o observi. Pe scurt, Taurul se află în fruntea listei zodiilor norocoase în iubire, în 2022.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Rac

După Taur, Racul este unul care va avea noroc în dragoste, anul viitor. Conform astrologilor, Racii sunt destinați să-și întâlnească sufletele pereche în 2022. Cu toate acestea, nu te aștepta să se întâmple nimic spectaculos în dragoste, în primul trimestru al anului 2022. Deci, dacă ai plănuit să-ți declari iubirea cuiva în aceste luni, poate ar trebui să te gândești din nou la idee. Cel mai bun moment în materie de dragoste va începe după luna aprilie.

Orice fel de despărțire este programată la începutul anului pentru Rac. După aceea, totul va fi lapte și miere pentru tine și partenerul tău. La sfârșitul anului, vei investi în vacanță și multă dragoste datorită prezenței lui Venus în casa iubirii. Profită de oportunitatea oferită de anul 2022, pentru a vă apropia cât mai mult.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Fecioară

Al treilea semn zodiacal care va avea mult noroc în dragoste, în 2022, este Fecioara. Anul 2022, pentru zodia Fecioară, este despre stabilitate și maturitate. Vei sta departe de aventuri, în schimb, vei prefera o relație serioasă. În primele luni ale anului 2022, vei fi mai concentrat să-ți perfecționezi relația. Cu toate acestea, va trebui să treci printr-un test în lunile mai, iunie și iulie. Dacă ocolești acest test, luptele se vor dovedi sănătoase, întrucât vor spori intensitatea iubirii voastre.

Potrivit horoscopului pentru 2022, sunt șanse mari ca anul acesta să găsești dragostea la un prieten. Dacă ești singură și cauți să intri într-o relație serioasă, atunci perioada de după aprilie 2022 va fi cea mai bună pentru Fecioară.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Scorpion

Cel mai excitant semn zodiacal dintre toate, Scorpionul dă lovitura în 2022? Nativii Scorpion sunt foarte pasionali și sensibili. Scorpionul va fi binecuvântat cu prezența lui Jupiter, conform horoscopului iubirii din 2022 . Deoarece Jupiter este un maestru, Scorpionii vor fi gata să accepte diferite dimensiuni ale iubirii, anul viitor. Când planeta Marte va tranzita din a cincea casă a iubirii în mai 2022, vei experimenta un val de pasiune și romantism.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Săgetător

Semnul zodiacal Săgetător este mereu în căutarea independenței și a aventurii. Cu toate acestea, în 2022, Săgetătorul adaugă ceva romantism la lista cu lucruri de făcut. Anul 2022 este norocos pentru acești nativi chiar de la începutul anului.

Dacă ești singur, pregătește-te pentru niște propuneri noi în 2022. Luna aprilie, când Venus va fi puternică, este cea mai recomandată pentru iubire. În cea mai mare parte, primele două trimestre ale anului vor fi despre dezamăgiri. Cele două trimestre rămase vor fi legate de angajamente pe care nu trebuie să îți fie frică să le faci.

6 zodii vor fi norocoase în dragoste, în 2022. Pești

Supraviețuitor al primelor trei luni ale anului 2022, Peștii se vor bucura, în lunile rămase, de multă fericire și dragoste. La mijlocul anului, cu Venus în semnul tău ascendent, probabil că vei întâlni pe cineva special, dar nu în cercul tău de prieteni. De asemenea, dacă îți place de cineva, mijlocul anului este cel mai bun moment pentru a-ți exprima sentimentele, deoarece este posibil să obții un răspuns pozitiv.

Pentru cei care se află deja într-o relație, este timpul să îți duci relația la următorul nivel. Puteți călători împreună și să vă faceți amintiri de tot felul. Dacă ești o persoană care plănuiește să se căsătorească în 2022, asigură-te că faci o excursie în luna iunie. Vremea plăcută și pozițiile planetare favorabile îți vor întări relația. Toate acestea te fac una dintre cele mai norocoase zodii în iubire, în 2022.


Comentarii Facebook