Ce fel de sex îl plictiseşte pe iubitul tău în funcție de zodie

 

Dacă pe Berbec îl plictisesc poziţiile în care are un rol pasiv, Scorpionul nu agrează preludiul prea lung, care îi taie tot cheful de sex. 

 

Vezi mai jos ce fel de sex îl plicitiseşte pe partenerul tău, conform unica.ro.

 

Bărbatul Berbec se plictiseşte atunci când are un rol pasiv în partida de sex. Adoră acţiunea, inclusiv în pat, şi trebuie să fie tot timpul în mişcare.

 

Taur. În timpul sexului trebuie să-ţi admire corpul ca să se simtă satisfăcut. Dacă nu vede decât tavanul sau îţi vede doar spatele, sigur se va plictisi.

 

Gemeni. Cel mai tare îl plictiseşte liniştea, aşa că şopteşte-i cuvinte murdare. Un alt secret este poziţia de sex: propune-i să încercaţi mereu altceva.

 

Rac. Îl plictiseşte sexul mecanic, poziţiile care nu îl lasă să te strângă în braţe şi să te privească în ochi.

 

Leu. Îl plictiseşte sexul atunci când nu schimbaţi deloc poziţia şi când nu poate decide el ritmul, durata.

 

Fecioară. Îl plictisesc poziţiile în care femeia este pasivă şi nu are libertate de mişcare.

 

Balanţă. Urăşte partidele programate sau voit pasionale. Îl plictiseşte sexul atunci când te străduieşti prea tare şi când devine o obligaţie.

 

Scorpion. Se cam grăbeşte să treacă la fapte şi nu este un mare fac al preludiului. Se poate plictisi atunci când tu ai nevoie de un preludiu prea lung.

 

Săgetător. Îl plictişete sexul în poziţii şi în locuri "clasice". Găseşte poziţii mereu noi ca să-i menţii interesul.

 

Capricorn. Chiar dacă pe tine te plictiseşte, poziţia misionarului este preferata lui, pentru că te ţine pe tine într-o postură pasivă.

 

Vărsător. Îl plictiseşte sexul atunci când este făcut mecanic. Ar vrea să vadă că ai făcut unele planuri de dragul lui şi că te-ai gândit la ce i-ar plăcea.

 

Peşti. Îl plictiseşte sexul atunci când alegi poziţii complicate, în care trebuie să depună prea mare efort.

Comentarii Facebook