Ce fel de părinte vei fi în funcție de zodie? Ce rol vei avea în educația copilului tău


  • Peștii vor inspira creativitate copilului
  • Berbecii sunt stâlpul familiei
  • Taurii sunt cei mai buni părinți ai zodiacului


Ce fel de părinte ești în funcție de zodie? Astrele ne pot spune multe despre personalitatea noastră, doar în funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Bineînțeles că fiecare persoană se deosebește de cei din jur în felul său, însă unele trăsături sunt puternic influențate de zodiile care ne reprezintă, în funcție de luna în care am apărut pe lume.

Fie că ești pasionat sau doar curios, astrologia este un subiect de interes. Astrologii alcătuiesc liste de însușiri comune pentru fiecare zodie în parte, în funcție de diverse criterii. Află ce fel de părinte ești în funcție de zodie.

Ce fel de părinte va fi zodia Berbec?

Berbecii sunt lideri înnăscuți. Te poți aștepta de la ei să fie figura dominantă în familie, stâlpul de susținere al copiilor. Berbecii sunt, însă, și explozivi, așa că pot apărea diverse dispute cu cei mici. Secretul unei bune conviețuiri ar fi să nu încerci cu orice preț să îți impui punctul de vedere în fața copiilor. Concentrează-te pe calitățile de lider și fă-ți copiii să te urmeze până la capătul pământului.

Ce fel de părinte va fi zodia Taur?

Taurii sunt persoane stabile, răbdătoare și de încredere și vor fi părinți excelenți care își vor susține copiii. Mai mult decât atât, dintre toate zodiile, Taurii par a fi cei mai buni părinți, în special tați. Ei vor crea un mediu familial sigur și le vor oferi copiilor lor o atmosferă caldă și plăcută. Pentru că le place foarte mult ordinea, copiii vor trăi într-o casă curată. Pentru că Taurii pun accent pe loialitate, copiii vor învăța și ei regulile sincerității și onestității.

Ce fel de părinte va fi zodia Gemeni?

Gemenilor le place stimularea intelectuală, pun accent pe morală și vor transmite aceste valori și copiilor lor. Gemenii vor fi buni educatori pentru copiii lor, comunică cu ușurință cu ei și îi vor învăța să aprecieze discuțiile în familie. Vestea proastă este vestita dualitate a Gemenilor care îi va face să-și schimbe stările de spirit cu ușurință. Dacă pentru adulți acestea pot fi gestionate ușor, pentru copii este mai greu. Atenție la schimbările bruște de stare.

Ce fel de părinte va fi zodia Rac?

Racii sunt persoane grijulii, care vor fi în permanență în contact cu copiii lor. Semne de apă, Racii vor trăi cu intensitate bucuriile și durerile copiilor lor. Empatia puternică pentru copii îi vor face pe aceștia din urmă să se întoarcă în brațele părinților pentru a le vindeca rănile. Reversul medaliei poate fi faptul că unii copii se pot simți încorsetați de grija permanentă a părinților lor.

Ce fel de părinte va fi zodia Leu?

Semne de foc, Leii vor crea o atmosferă veselă în casă, iar copiii lor vor avea parte de multă acțiune. Atunci când copiii vor fi triști, Leii vor ști cum să-i înveselească. Firi dominante, Leii vor fi liderii familiei. Există, însă, riscul să devină prea agresivi și să sperie copiii. De asemenea, ar putea intra în competiție cu copii pe diverse teme, din pricina mândriei. Atenție să nu iei lucrurile prea personal. Dacă te bazezi pe calitățile înnăscute de lider și lași deoparte mândria și orgoliul, copiii te vor urma cu dragoste.

Ce fel de părinte va fi zodia Fecioară?

Fecioarele sunt organizate și disciplinate. Ei caută perfecțiunea în orice, inclusiv în stilul lor de a-și crește copiii. Fecioarele au ordine în casă, totul se desfășoară după un program bine pus la punct. Lucrurile vor fi bune atât timp cât își vor aduce aminte că se mai pot întâmpla și accidente, că cei mici mai pot lua și note proaste, că mai pot face și mizerie în casa lor ordonată.

Ce fel de părinte va fi zodia Balanță?

Balanțele pun mare preț pe intelect, pe citit și educație. Toate activitățile copiilor lor sunt menite să-i învețe câte ceva. Balanțele sunt firi echilibrate, care creează o atmosferă calmă și liniștită în casă. Părinții Balanță își ascultă copiii, le vorbesc despre problemele lor și îi ajută să înțeleagă viața. De aceea, copiii au încredere foarte mare în părinții lor. Reversul medaliei îl reprezintă faptul că Balanțele pot fi indecise, ceea ce îi dezechilibrează pe copii.

Ce fel de părinte va fi zodia Scorpion?

Dragostea pentru copiii tăi este imensă. Dai atenție fiecărui detaliu din viața lor și te asiguri ca nimic nu le lipsește. Știi să ții secrete, așa că vei deveni foarte ușor o persoană de încredere pentru ei. Reversul medaliei este că nu vei putea să te abții și vei controla jurnalele copiilor, ca să vezi dacă nu cumva ți-au ascuns ceva. Semn de apă, Scorpionii sunt foarte receptivi la problemele copiilor lor și îi vor simți imediat când au probleme emoționale.

Ce fel de părinte va fi zodia Săgetător?

Săgetătorii sunt curcubeul zodiacului. Copiii lor se vor bucura de multă dragoste. Sunt și momente în care părinții Săgetători vor fi triști ca un cățel deprimat, însă își vor reveni imediat ce cineva menționează cuvintele: parc, cinema, concert etc. Săgetătorii sunt interesați de cultură, religie, comportament uman și va trasa linii serioase de urmat pentru copiii lor. Săgetătorii sunt persoane vibrante care vor cuceri atât prietenii copiilor lor, cât și pe părinții prietenilor copiilor lor.

Ce fel de părinte va fi zodia Capricorn?

Capricornii sunt părinți foarte practici, care se concentrează pe finanțele familiei. Semn de Pământ, nu îi vei vedea pe Capricorn visând. Ei trebuie să aibă ce pune pe masa copiilor, să facă curat și așa mai departe. Părinții Capricorni sunt tradiționaliști, punctuali pentru că pentru ei timpul înseamnă bani. Reversul medaliei este că uneori, prea concentrați pe bani, Capricornii pot deveni anxioși.

Ce fel de părinte va fi zodia Vărsător?

Vărsătorii sunt persoane unice, care își urmează drumul în viață indiferent de părerea celor din jur. De fapt, nu dau nici o ceapă degerată pe ce spun ceilalți. Deși nu este prea ușor, Vărsătorii își vor învăța copiii cum să reziste la presiunile sociale, cum să aibă încredere în sine și cum să fie independent. O altă lecție pe care copiii o vor primi de la părinții lor Vărsători este cea a umanității, a ajutorului celor aflați la nevoie, a carității, a actelor mărunte de bunătate, care fac lumea un loc mai bun.

Ce fel de părinte va fi zodia Pești?

Peștii sunt persoane calme, iubitoare și foarte sensibile. Copiii lor sunt norocoși pentru că vor avea parte de dragoste necondiționată de la Pământ și până la Lună și înapoi. Peștii au o intuiție foarte bună și își vor da seama foarte ușor ce se petrece cu copiii lor. Firi artistice, Peștii le vor insufla copiilor dragostea pentru artă, pictură, muzică, cinematografie și meșteșuguri. Pentru că sunt firi foarte sensibile, părinții Pești pot lua de multe ori personal năzdrăvăniile copiilor.


Comentarii Facebook