Ce bărbat preferă Carmen de la Sălciua și ce spune despre Jador


Frumoasa interpretă de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, a spus că se simte onorată că Jador ar vrea ca ea să fie mama copilului lui. 

Am purtat de foarte multe ori discuții cu Jador. Știu că-și dorește o fată simplă pentru rolul de mamă, de nevastă. E un băiat bun, dar probabil are iubită și sunt convinsă că iubește pe cineva în momentul ăsta. Suntem doi buni prieteni, am colaborat foarte frumos și ne-am înțeles foarte bine”, a spus Carmen de la Sălciua, potrivit WOWbiz.ro.

Carmen de la Sălciua caută acum un bărbat care să o facă fericită, dar care să fie independent și împlinit. 

Sunt o persoană destul de pretențioasă, trecând prin ce am trecut văd altfel acum relațiile. Bărbatul trebuie să fie independent, să aibă tot ce-i trebuie, dar pentru el, nu pentru mine, ca să se simtă un bărbat împlinit, să nu aibă momente de frustrări. Să fie un om bun, care să știe să mă iubească fără să-i spun cum să facă asta. Îmi doresc să devin mamă atunci când voi găsi omul potrivit, nu să devin mamă doar ca să am un copil.(…) Sunt pregătită să îmbrac din nou rochia de mireasă”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Comentarii Facebook