Ce aroganță a făcut Andreea Esca, la împlinirea a 50 de ani! Petrecerea a fost la Istanbul - VIDEO


Andreea Esca a împlinit 50 de ani și a făcut petrecere la Istanbul.

Între cei care se numără printre răsfățații Andreei Esca se numără Lucian Mândruță, Dana Rogoz, Mihai Petre, dar și cheful Adrian Hădean. 

N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a notat jurnalistul Lucian Mândruță, în dreptul unor fotografii realizate în aeroport, menționează și click.ro.

Pana la urma Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude si copii…

Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici - soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…!

Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira).

Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare.

Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene.

Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…”, a scris pe Facebook.

Comentarii Facebook