Ce a spus Adrian Cristea despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. ”Pe unele femei le ţii în suflet”


Adrian Cristea a vorbit despre relația cu Bianca Drăguşanu care a fost cap de afiș acum 10 ani și a captat atenția publicului.

Adrian Cristea a fost invitat la podcast-ul Anamariei Prodan și a vorbit despre relația cu Bianca, dar a spus că aceasta nu a fost dragostea vieții sale.

Ne-am cunoscut în oraș, nu mai știu exact. Dragostea vieții mele e Rania (n.r. – fiica lui și a Denisei Nechifor). La vârste diferite iubești diferit. Încă n-am găsit dragostea vieții mele. Urmează”, a spus Adrian Cristea.

În ceea ce privește alte relații, acesta a spus că nu ține evidența femeilor care au trecut prin viața sa, împărțindu-le în trei categorii: unele pe care le poartă în suflet, altele care îi trec prin minte mereu și câteva pe care nu le mai ține minte deloc. Deși nu a oferit prea multe detalii despre întâmplările dintre el și Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea a subliniat că relația lor, una plină de certuri și împăcări, a fost şi motivul pentru care blondina a divorțat în trecut de Victor Slav.

Din punctul meu de vedere, pe unele femei le ții în suflet, pe unele în minte și pe unele le uiți.  Nu am un carnețel, cum am mai auzit, că sunt bărbați care își notează, țin evidența”, a mai spus Adrian Cristea.

Comentarii Facebook