Miercuri 29 Martie

Câți iubiți a avut cântăreața Andra, înainte de Cătălin Măruță


Andra are o frumoasă familie alături de realizatorul TV Cătălin Măruță, dar și o carieră înfloritoare.

Deși este renumită pentru discreția ei, Andra a vorbit în cadrul unui interviu despre iubiții pe care i-a avut înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță.

Câți iubiți a avut Andra înainte de relația cu Cătălin Măruță

Nu am avut multe relații, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieți, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiții surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a explicat Andra.

Unul dintre aceștia este Dragoş, fost component al trupei Groove..

Ei s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar cateva zile înainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la secțiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, il iubea foarte mult si a făcut tot posibilul sa se împace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost sa fie”, spuneau apropiați ai cuplului de atunci.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit acum 15 ani. ”Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra, potrivit Viva.ro.

Comentarii Facebook