Câți bani cere Andra pentru un concert. Reușește să facă bani frumoși chiar într-un singur minut


Cu siguranță, nu există român care să nu o cunoască pe Andra. Fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, jurata de la „Românii au talent” încasează bani frumoși din muzică. Câți bani cere Andra pentru un concert? Vedeta câștigă o sumă impresionantă chiar și într-un singur minut.

Câți bani cere Andra pentru un concert. Artista face bani frumoși

Andra este foarte apreciată de românii de pretutindeni și câștigă foarte mulți bani din concertele sale. De asemenea, cei care își doresc ca vedeta să fie prezentă la un eveniment trebuie să scoată din buzunare bani frumoși, pentru că apariția artistei la o nuntă sau la un botez cu siguranță vine și cu un preț pe măsura prestației.

Nu cu mult timp în urmă, în spațiul public au apărut presupusele tarife pe care le-ar cere jurata de la „Românii au talent” pentru un concert de două ore. Se pare că aceste sume ar ajunge până la aproximativ 6.000 de euro. Așadar, după un simplu calcul matematic, pentru un singur minut pe scenă, Andra ar câștiga 50 de euro (aproape 300 de lei).

Artista își completează cu succes veniturile și cu salariul impresionant pe care îl încasează din televiziune. Se pare că jurata de la „Românii au talent” ar primi în jur de 10.000 de euro lunar. Ba chiar mai mult, vedeta mai face bani și din reclamele pentru diferite branduri. Așadar, lună de lună în conturile artistei mai intră încă câteva mii de euro, potrivit impact.ro.

Cum s-a pozat Andra în vacanță, alături de familia ei

Știm cu toții că Andra acordă imaginii sale o atenție deosebită. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care nu se afișează niciodată într-un mod prea îndrăzneț. Ba chiar se pare că vedeta are și unele reguli de la care nu se abate. Printre acestea ar fi și pozatul în costum de baie și postarea a astfel de imagini pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, ea a făcut o mică excepție. Deși a purtat un costum de baie în imaginea postată pe o rețea de socializare, Andra nu s-a afișat în toată splendoarea, deoarece corpul artistei era acoperit de cel al fiului său care se afla în prim planul imaginii postate.

Cati-bani-cere-Andra-pentru-un-concert.-Cantareata-castiga-bani-frumosi.png

Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! ? Vă salutăm pe toți!”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Ei bine, cu mai mulți ani în urmă, soția lui Măruță spunea că nu are fotografii cu ea în costum de baie, pentru că nu îi place să se pozeze în acest fel. Ba chiar mai mult de atât, vedeta era de părere că astfel de ipostaze sunt mult prea intime pentru a fi afișate.

În costum de baie nu am (n.r. – fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, spunea Andra într-un interviu, la vremea respectivă.


Comentarii Facebook