Câți bani câștigă lunar clujeanca Carmen Grebenișan. Vedeta are două afaceri profitabile pe lângă promovările făcute pe social media


Carmen Grebenișan câștigă foarte mulți bani lunar. Aceasta nu se poate plânge de lipsa banilor, având și două firme pe lângă activitatea sa plătită de pe Instagram sau Facebook.

Una dintre firmele lui Carmen Grebenișan are ca scop editarea publicațiilor periodice și a revistelor. Profitul realizat de vedetă în 2022 a fost de 171.000 de euro. Ceea ce înseamnă că într-o singură lună vedeta a încasat circa 6.100 de euro, conform Star Matinal!

Având în vedere și creșterea euro la casele de schimb valutar, Carmen Grebenișan primește lună de lună doar dintr-o singură firmă suma de aproape 30.000 de lei! Dar influencerul mai are încă o firmă, de această dată în parteneriat cu buna sa prietenă Alina Ceușean. Cele două administrează o firmă de costume de baie, și ea foarte profitabilă.

Firma înființată în anul 2016 de cele două prietene are o activitate bună și le-a adus ambelor profituri consistente. Cifra de afaceri din 2022 a fost de 84.000 de euro.

Să nu uităm și de faptul că vedeta a participat și la Survivor România, o emisiune care plătește bine. Carmen Grebenișan a stat 21 de săptămâni în jungla din Republica Dominicană iar fiecare secundă a meritat pentru că a plecat acasă cu buzunarele mai pline ca niciodată.

Aceasta ar fi primit pentru fiecare săptămâna în care rezista să stea în emisiune suma de 3.000 de euro, după cum a dezvăluit FANATIK. Mai precis, pentru toate cele 21 de săptămâni din Dominicană, Carmen Grebenișan a devenit mai bogată cu 63.000 de euro.

c2.jpeg

Comentarii Facebook