Câte intervenții estetice are ifluencerița Carmen Grebenișan. Clujeanca nu a ascuns nimic: „Măcar să fii împăcat cu tine la final”- VIDEO


Clujeanca Carmen Grebenișan a vorbit sincer despre intervențiile estetice pe care le are. Influencerița le-a enumerat și a discutat deschis cu fanii ei despre acest subiect. Grebenișan a declarat că are implanturi mamare încă de la 21 de ani, iar prima intervenție chirurgicală pe care și-a făcut-o la nivelul feței a fost injectarea buzelor cu acid hialuronic, de care în prezent este foarte mândră.

Am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, ceva de genul ăsta. Am 280 de mililitri implant mamar formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor, pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-a plăcut forma și acum îmi place foarte mult, deci am acid hialuronic în buze”, a precizat creatoarea de conținut digital.

Influencerița a spus că are mai multe operații estetice la nivelul feței și este foarte mândră să le enumere, deoarece este fericită cu rezultatul acestora.

După scurt timp mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox în zona cearcănelor, că îmi era destul de adâncită. Am botox în frunte și mi-am pus în zona messeterului, ca să-mi subțieze partea asta de față, pentru că fața mea este foarte asimetrică. Mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea naturală din tâmple. N-am rinoplastie și nici fațete”, a mai adăugat ea.

Mai mult decât atât, Carmen Grebenișan a mărturisit că nu se ascunde atunci când vorbește despre acest subiect: „Sunt destul de transparentă cu situațiile astea, nu prea am vreo problemă în a le expune. Niciodată n-am avut, mi se pare că trebuie să fie asumat în momentul în care te apuci să-ți modifici corpul, măcar să fii împăcat cu tine la final, daca nu înainte”.

Comentarii Facebook