Cătălin Botezatu a avut gânduri de însurătoare la un moment dat: „E o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit!”


Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri din România, a avut în trecut relații cu femei extrem de frumoase și celebre. Recent, el a mărturisit că a avut intenția să se căsătorească cu Tania Budi, care este, de altfel, singura femeie pe care mama sa a acceptat-o. 

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar au rămas prieteni foarte apropiați, menținând legătura timp de peste 30 de ani. Cătălin Botezatu a afirmat că încă o iubește pe Tania Budi, dar consideră că ambii își doresc independență și libertate, așa că nu se mai  pune problema unei relații romantice între ei.

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi! De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit Wowbiz.ro.

yey.png

Comentarii Facebook