Cât a câștigat Bianca Drăgușanu la Dansez pentru tine

 

Bianca Drăguşanu a fost eliminată de la Dansez pentru tine la cea de-a patra ediţie a sezonului cu numărul 13, dar a câștigat bine pentru prestația ei.

 

Vedeta a câștigat 18.000 de euro, o sumă mare pentru unii, dar mică pentru Bianca. Ea încasează numai de la un eveniment la care este invitată între 1.500 și 2.000 de euro. După ce a fost eliminată din concurs, în acest weekend a și fost invitată la trei astfel de evenimente. 

 

Vineri noaptea, Bianca şi iubitul ei, Adrian Cristea, au fost în clubul Player, la o aniversare, după emisiunea de la ProTV. ”N-a putut să stea nici o oră, cred că doar vreo 40 de minute. Era extrem de obosită şi abia se ţinea pe picioare. Sâmbătă s-a odihnit mai toată ziua, doar a ieşit un pic din casă să mănânce ceva cald, o supă. Apoi s-a întors cu Adi acasă şi a continuat să se odihnească. Are încă febră musculară şi a rămas cu multe vânătăi şi răni care se vor vindeca greu”, a povestit o amică a vedetei, conform Click.ro.

 

Show -ul ”Dansez pentru tine” de la PRO TV a fost lider de audiență vineri, în intervalul 20.30 - 00.38. În minutul de aur, 21.14, s-au uitat la emisiune circa 2.500.000 de telespectatori.

Comentarii Facebook