Câștigătorul X Factor, Tudor Turcu, cumpără o garsonieră în Cluj

 

Câștigătorul X Factor 2012, Tudor Turcu, a dezvăluit ce va face cu cei 200.000 de euro câștigați în Ajunul Crăciunului la show -ul de la Antena 1.

 

Tânărul de 30 de ani a explicat prin ce emoții a trecut la aflarea veștii că el este marele câștigător. ”Sincer, am vrut să fug de pe scenă! Ştii cum e când primeşti o veste zguduitoare şi corpul reacţionează fără să-l mai poţi stăpâni? Simţeam că voi câştiga pentru că eram convins de atuurile mele!”, a explicat Tudor Turcu, într-un interviu acordat click.ro.

 

Cu banii câștigați la X Factor, Tudor Turcu vrea să cumpere două garsoniere, dar să facă și o școală de arte. ”Încă nu i-am primit, cert este că o să-i cheltuiesc foarte cumpătat: voi renova apartamentul mamei şi îi voi achita datoriile: 15.000 de euro, apoi o să-mi cumpăr o garsonieră în Bucureşti şi o Honda Chopper, iar iubitei mele îi voi lua şi ei o garsonieră în Cluj. Aşa cum am spus, voi vorbi cu cei de la primărie sau de la Consiliul Judeţean, pentru a renova o clădire din Mediaş. Vreau să aduc acolo profesori de muzică, de arte plastice şi actorie, care să instruiască copiii talentaţi”, a mai spus câștigătorul.

 

El are deja două concerte de Revelion în Mediaș și cereri pentru tablourile pictate de el. Un alt plan pentru viitorul apropiat ar fi să se căsătorească cu iubita lui. 

 

O cunosc de 11 luni, dar parcă ne ştim de mici. Încă nu am cerut-o  de soţie, dar nu cred că  va trece mult timp până atunci”, a mai spus Tudor Turcu.

 

Câștigătorul X Factor a primit peste 500 de mesaje după marea finală.

Comentarii Facebook