Castiga un super-laptop la TIFF pentru un clip inventiv! Madd electronics te provoaca la..."nebunie"!

Pentru că iubeşte oamenii plini de creativitate şi idei, Madd Electronics Group te provoacă la prima competiţie video pentru amatori. Tot ce trebuie să faci este să te „înarmezi” cu bunăvoinţă, idei şi... arată-ne că poţi!

 

Tema va fi liber aleasă, singurele condiţii fiind ca durata filmuleţului să fie de maxim 3 minute, respectiv ca materialul să conţină obligatoriu siglele MADD, Microsoft, Cluj Hub şi TIFF.

 

E nevoie doar de un strop de nebunie, „jucăriile” le aduce MADD: 10 staţii de lucru, cu monitoare de 23 inch, sistem de operare Windows 7 Professional (Internet Explorer 10) şi Windows Live Essentials, 5 laptop-uri cu Windows 8 şi Windows Live Essentials. E important de reţinut că poţi lucra şi pe echipamentele proprii şi nu vei fi limitat în folosirea software-ului de editare video, atât timp cât sistemul de operare este Windows!

 

Pe toată durata concursului, vei fi îndrumat de traineri speciali aduşi de Madd şi de Microsoft, în sesiuni de lucru desfăşurate pe 23 mai, respectiv 30 mai. Concret, doi îndrumători îţi vor dezvălui câteva din trucurile realizării montajelor video, iar alţi doi Microsoft Student Partners (studenţi români talentaţi care se implică voluntar în propagarea programelor Microsoft) te vor  învăţa cum să te foloseşti în munca ta de Windows 8 ori Windows Live Essentials.

 

Denumit sugestiv „Madd video competition”, concursul se va desfăşura la Cluj Hub (http://clujhub.ro sau https://www.facebook.com/ClujHub), în cadrul TIFF (Transilvania International Film Festival) şi se doreşte să devină o tradiţie a Madd Electronics Group, cu suportul Microsoft.

 

Înscrierile se vor desfăşura în perioada 12-31 mai, pe site-ul www.pcmadd.com/tiff, iar perioada de „creaţie” se va întinde până pe 7 iunie, la ora 23.

 

Ziua cea mare va fi 8 iunie, când vom organiza o sesiune specială de vizionare a tuturor materialelor create şi înscrise în competiţie. Toţi veţi avea şansa să vă lăudaţi cu creaţiile voastre, fie pe site-ul oficial al TIFF (http://tiff.ro), fie pe YouTube ori pe Facebook, iar filmele care vor primi cele mai multe voturi vor fi declarate câştigătoare.

 

Premiile nu sunt deloc de neglijat: un laptop performant în valoare de 700 de euro, un monitor TFT profesional de 300 de euro, dar şi 3 licenţe Windows 8 Professional. Premierea celor mai tari filme se va desfăşura pe 15 iunie.

 

Aşa că... succes!

Comentarii Facebook