Carmen de la Sălciua s-a săturat de noile tendințe în muzică! Cum și-a criticat artista colegii de breaslă: „Oricine e vedetă”


Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai cunoscute artiste din Ardeal, dar și din România a răbufnit pe internet și și-a spus nemulțumirea cu privire la direcția în care se îndreaptă industria muzicală. 

Carmen de la Sălciua a publicat pe Instagram un mesaj de critică la adresa colegilor săi de breaslă care promovează fenomenul actual din mediul online. Artista a declarat că deși tehnologia modernă poate aduce beneficii, nu toată lumea o folosește în mod adecvat. 

De asemenea, cântăreața a adus în discuție că acum nu se mai pune accent pe muzica frumoasă și că toată lumea cântă, indiferent dacă are sau nu voce, spunând că „oricine e vedetă”. 

Ce frumos era când se punea accent pe muzica frumoasă și cât mă bucur că am trăit acele senzații. Acum, ce e pe internetul ăsta te ia capul! Oricine cântă, nu contează că are voce sau nu, oricine e vedetă, nu contează dacă are un talent sau nu... Trist! Azi ascultam un podcast cu o actriță renumită din România care vorbea despre vremurile demult apuse în care răul era rău și binele era bine... și nu se inversau între ele. Nu știu cât de bună e tehnologia și câți știu să facă lucruri bune din ea, dar cert este că nu e pentru oricine. Sunt atâtea regii în jurul unui succes, atâta marketing încât nu mai vin lucrurile deloc natural”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua a vorbit și de sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru a fi artistul de astăzi, recunoscând că vedetele sunt obișnuite cu nopți nedormite și cu un stil de viață agitat. 

Dacă mă întrebai asta în trecut puteam să zic că am făcut sacrificii, dar între timp mi-am dat seama că ce fac eu nu e un sacrificiu, dacă iubești ceea ce faci, nu le vezi ca și niște sacrificii. Eu sunt obișnuită cu pierdutul nopților, artiștii au o viață mai haotică, știi când pleci, dar nu știi când vii. M-am obișnuit cu ea, cred că mi-a intrat așa în sânge. Eu mă gândesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că uite sunt oameni pe acest pământ care toată viața au muncit undeva la un serviciu cu program de la 7 la 3 și aia e, eu poate prin prisma meseriei am cunoscut și lumea, oameni. Când ești un artist iubit mergi prin toată lumea asta”, a declarat artista pentru spynews.ro

Comentarii Facebook