Care sunt cele mai zgârcite zodii

 

Astrologii au stabilit și care sunt cele mai zgârcite zodii. Datele sunt relative, dar cu siguranță că le vor da de gândit unora.

 

Berbec

 

Berbecii nu sunt faimoşi pentru cumpătarea lor şi pentru stilul calculat, deci nu ar trebui să-ţi faci griji că e zgârcit. Ba chiar dimpotrivă, bărbaţii berbeci au tendinţa să fie cheltuitori peste măsură şi asta înseamnă mofturi, dar şi facturi restante.

 

Taur

 

Taurii sunt foarte interesanţi în privinţa finanţelor proprii. În general ştiu să economisească şi nu prea aruncă cu banii aiurea. Pe de altă parte, atunci când sunt îndrăgostiţi, îşi cam pierd capul şi tind să cheltuie sume exorbitante pentru a cumpăra anumite flori, un anumit telefon, sau o rezervare la un anumit restaurant.

 

Gemeni

 

Gemenii sunt aventuroşi şi largi la pungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiţi fără măsură. Dacă ţine la tine, bărbatul gemeni îţi va face toate poftele, dar cu măsură. Nu-i cere din prima să te ducă în republica Dominicană cu vaporul de croazieră şi pe urmă să te plimbe într-o maşină decapotabilă, în noile achiziţii Chanel. Mergi încet şi sigur şi nu se va zgârci cu tine.

 

Rac

 

Racii sunt romantici nevoie mare, dar pe cât de mult ar vrea să-ţi dea toate florile rare din lume, pe atât va cumpăra garoafe, sau trandafiri vechi, pentru că sunt mai ieftini.

 

Continuare aici.

Comentarii Facebook