Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Nativii Leu, atraşi de bijuterii


Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Fiecare zodie are câte unul sau mai multe obiecte ce pot atrage norocul de partea lor. Dacă nativii Leu sunt atrași de bijuterii în acest sens, alte zodii ar trebui să aibă mai degrabă anumite obiecte sau plante.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Berbec

Acești nativi sunt determinați, puternici și prin atitudinea lor prietenoasă și optimistă reușesc mereu să deschidă ușile care duc spre împlinirea scopurilor lor. Obiectul lor norocos poate fi o cheie sau un breloc roșu.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Taur

Taurii au noroc din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să lucreze din greu pentru el. O amuletă cu cifra 7, o brățară roșie sau verde le poate aduce bunăstarea.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Gemeni

Acești nativi sunt plini de carismă și o oglindă poate reprezenta obiectul lor norocos, dar și un jeton de poker sau o bancnotă de 100 de lei.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Rac

Acești nativi sunt sensibili și intuitivi, iar pentru a avea noroc au nevoie de un simbol de pământ cum ar fi o floare atașat la colier sau la o brățară. De asemenea, se consideră că simbolul labirintului îi poate ajuta.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Leu

Pietrele prețioase funcționează pentru acești nativi foarte bine, numai că trebuie să-și aleagă o bijuterie pe care chiar să o simtă a fi a lor, să fie atrași de ea din primul moment și să nu o mai lase niciodată acasă.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Fecioară

Fecioarele au în general superstițiile lor și este bine să se țină de ele, pentru că îi ajută mult. Trifoiul cu patru foi sau piatra ”ochiul pisicii” se pot dovedi a fi utile în a atrage norocul.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Balanță

Triunghiurile sunt formele norocoase pentru nativii din această zodie deoarece reprezintă viața și conexiunea cu universul. Acestea îi vor ajuta să fie echilibrați emoțional. Numărul 8 le poate aduce de asemenea succes.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Scorpion

Peștișorii aurii aduc noroc nativilor pasionali din această zodie, dar și broscuțele țestoase și simbolurile acestora le pot face viața frumoasă.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Săgetător

Piciorul de iepure (fals, desigur) îi ajută pe acești nativi să scape de energiile negative, iar o monedă găsită trebuie păstrată în portofel pentru noroc.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Capricorn

Bambusul este planta norocoasă a acestui semn, iar nativii ar trebui să-l aibă în casă. Poate nu-și va face efectul în primele 2-3 luni până se adaptează energetic locului, dar după aceea promite mult noroc. Trifoiul cu patru foi poate fi folosit și el în același scop.

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Vărsător

Se spune despre Vărsători că o parte a vieții lor (nu toată) trebuie să și-o petreacă în singurătate emoțională, pentru că doar așa evoluează. Insectele ca simboluri aduc noroc acestor nativi, dar și plante cu flori mari și frunze rotunde, conform impact.ro

Care este obiectul norocos al fiecărei zodii. Pești

O capcană de vise este obiectul ideal prin care acești nativi sunt ajutați să scape de energiile negative. Dacă își doresc noroc și prosperitate, o plantă a banilor i-ar putea ajuta.


Comentarii Facebook