Care este cea mai narcisistă zodie? Ce ascund sub chipul frumos


Care este cea mai narcisistă zodie? Narcisismul a devenit un subiect foarte dezbătut în cercurile de psihologie. Centrat pe sine, grandios, lipsit de empatie și crezând că au dreptul la un tratament special, narcisiștii sunt persoane toxice care te pot face să te simți epuizat emoțional și spiritual.

Care este cea mai narcisistă zodie?

Persoanele născute sub orice semn zodiacal pot prezenta trăsături narcisiste. Unii oameni sunt puternic empatici, altora le lipsește complet empatia, majoritatea sunt de mijloc.

Există diferite tipuri de narcisist. De exemplu, unii se lăudau excesiv și grandios – acesta este tipul de narcisist la care se gândesc cei mai mulți.

Care este cea mai narcisistă zodie? Semnele de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Narcisiștii născuți sub acest semn sunt, cel mai probabil, narcisiști. Ei sunt fericiți să vorbească despre ideile, planurile lor și vor explica oricui ascultă de ce au dreptate și toți ceilalți greșesc.

De exemplu, este posibil să găsiți un berbec care se laudă cu toți banii câștigați la locul de muncă sau un narcisist săgetător care strigă pe oricine și nu este de acord cu opiniile lor.

Care este cea mai narcisistă zodie? Leul obține mereu ce-și dorește

De obicei, leul expediază pe oricine care nu se potrivește cu planurile lor grandioase, mai ales dacă este lipsit de imaginație sau inteligență.

Semnele de foc sunt aprinse, îndrăznețe și nu se vor opri atunci când trebuie să folosească alți oameni pentru a câștiga ceva. La prima vedere, acești narcisiști ​​pot părea pur și simplu încrezători, cu o apreciere sănătoasă pentru propriile lor talente.

Ai grijă! Sub acest carismatic exterior se află o minte calculată care privește oamenii doar ca surse de admirație, conexiuni sociale sau chiar bani.


Comentarii Facebook