Care au fost artiștii care au întreținut atmosfera la nunta lui Cristi Manea și a Irinei Deaconescu? Manea a preferat manelele


Irina Deaconescu și fundașul de la CFR Cluj, Cristi Manea, au avut ceremonia de căsătorie pe plajă. După acest moment, proaspăt căsătoriții au petrecut alături de invitați într-un club de fițe, unde au adus numeroși artiști.

Fotbalistul și influencerița au adus la petrecerea în cinstea lor numeroase nume mari din lumea showbiz-ului românesc. 

La nunta celor doi și-a făcut apariția și Roxen, care a reușit să îi emoționeze pe invitați cu piesele sale. 

manea 4.jpg

Atmosfera a fost întreținută și de Oana Radu și Alex Velea, iar de la eveniment nu a lipsit nici Antonia, care este bună prietenă cu Irina Deaconescu.

velea.jpg

Cel mai anticipat moment al serii pentru cei doi a fost sosirea lui Tzancă Uraganu, care le-a urat casă de piatră și fericire celor doi. Cristi Manea a dat numeroase dedicații pentru Irina Deaconescu.

manea 1.jpg

În urmă cu câteva săptămâni, Irina Deaconescu le povestea fanilor cum că nu își dorește o nuntă fastuoasă, dar că va pune preț pe detalii, care vor face diferența. 

„Nu vă gândiți că o să fie ceva complicat, dar detaliile alea mici contează. Îmi doresc să fie totul pe placul meu. Am așa o energie. Nu cred că înțelegeți. Nu-mi vine să cred că urmează nunta mea și e mai repede decât vă așteptați, dar asta o să vedeți pe YouTube, că o să fac niște vlogguri de tip documentar, ca să vedeți cum se desfășoară totul”, spunea Irina Deaconescu, pe Instagram.



Comentarii Facebook