Burlacul 2021. Andi Constantin a ales-o pe clujeanca Ana Bene în finală


Burlacul 2021. Andi Constantin a decis! Clujeanca Ana Bene i-a furat inima burlacului. Cei doi s-au ținut de mână, pe marginea piscinei, vorbind despre sentimentele aprinse în Turcia. 

Burlacul 2021. Clujeanca Ana Bene a plecat cu burlacul Andi Constantin 

Îți amintești că, la începutul acestui drum, noi nu am avut o întâlnire. Ai stat undeva ascunsă și, în amețeala mea de atunci, nici măcar nu te-am remarcat. Te-am văzut, în schimb, la prima Ceremonie și erai superbă. Aveai o rochie roșie și m-am gândit cu disperare, atunci când te-am văzut, că e posibil să nu fi ales un trandafir pentru tine. Nu reținusem numele și în capul meu era: Doamne, spune-mi că am ales un trandafir pentru ea. M-am liniștit atunci când am văzut că nu fusesem atât de orb.

Prima întâlnire am ținut să fie cu tine, cu fata în rochie roșie, care mi-a rămas în minte. Îmi amintesc că erai caldă, atentă, zâmbitoare și foarte pozitivă. Mi-ai povestit despre boala cu care ai luptat și cum ai reușit să o învingi. Vorbea o femeie puternică, învingătoare, nu un om copleșit de greutăți. A trecut timpul și ceva s-a pierdut de la acea primă întâlnire. Erai acolo, dar parcă nu erai. Știi că tot am vorbit despre asta.

Te simțeam precaută, prea precaută de multe ori. Simțeam că te protejezi de mine și de sentimentele ce ar putea să te facă vulnerabilă. (...) Pe vremea când îți puneai protecții au fost momente când am luat în calcul să nu-ți dau trandafirul pentru că atunci consideram că este nedrept față de tine, dacă nu cred în noi, să te țin în emisiune”, i-a mărturisit Andi Constantin.

Burlacul 2021. Cum s-a îndrăgostit Andi de Ana Bene?

Întoarcerea în țară și vizita Burlacului la Cluj l-a determinat pe acesta să vadă o altă față a frumoasei Ana Bene.

Am ales, de fiecare dată, să-ți mai acord puțin timp și rezultatele așteptării au venit la Cluj. Abia atunci am reușit să te văd deschisă, am văzut o altă Ana: una care mi-a plăcut. Ai ținut cont de sfatul meu, apreciez mult asta. Sunt atât de multe lucruri pe care le apreciez la tine: ești caldă, calmă, protectoare și se vede că acestea sunt calități cultivate în timp, provenite din înțelepciune. Noi am avut practic două date-uri până acum.

Chiar dacă înțeleg perfect motivele, rezultatele sunt aceleași.

Noi doi nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de mare: căsătoria. Acest inel nu cred că-și are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă l-aș da acum, aș face-o doar pentru TV. Nu vreau să fac ceva ce nu sunt sigur. Căsătoria e un lucru sfânt pentru mine. Îmi înțelegi această decizie?”, a spus Andi Constantin.

Burlacul 2021. Ana Bene, „alegerea corectă și rațională”

Ana a înțeles exact ce își dorește Andi, iar Burlacul a scos din haină brățara de la mama sa.

Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru nu am avut timp să ajung să te iubesc. Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr. (...) Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia este a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pași corecți și să avem ceva corect?”, a mai adăugat Andi, lăsând-o pe Ana să decidă.

Burlacul Andi a susținut că alegerea câștigătoarei Burlacul sezon 6 nu se bazează pe iubire:

Alegerea mea nu se bazează pe iubire, sunt sincer când spun asta. Ce am cu Ana sunt premisele sănătoase spre a construi. Nu este garantat lucrul acesta de către nimic.

Burlacul 2021. Ana Bene, reacție după ce a câștigat Burlacul sezonul 6

Ana Bene a primit cu drag și ultimul trandafir și l-a sărutat pătimașă pe Burlacul Andi Constantin.

Mi-a plăcut că a fost sincer și că a vorbit din suflet. Depinde de noi cum vor decurge lucrurile. Nu sunt o femeie căreia îi place să se grăbească, mai ales că am avut o căsnicie urmată de divorț. Am pornit pe niște premise corecte, sănătoase și sincere. A meritat drumul spinilor până la trandafir. A fost o provocare din orice unghi ai privi și o experiență de neuitat”, a declarat Ana.

Comentarii Facebook