Bunătăți culinare, decorațiuni și ateliere pentru copii, la Târgul Cadourilor de Paște, în Iulius Mall Cluj (P)



În așteptarea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Cluj le propune clienților săi să își completeze sesiunile de cumpărături cu un târg tematic. Vor găsi cadouri pentru persoanele dragi și multe articole inedite, care să ofere personalitate locuinței.

De marți până sâmbătă, în perioada 26 – 30 aprilie 2016, parterul Iulius Mall Cluj va găzdui Târgul Cadourilor de Paște. Evenimentul, ajuns la cea de-a treia ediție, este organizat de Open Expo și reunește aproximativ 40 de participanți, cu propuneri dintre cele mai variate. Vizitatorii târgului vor putea alege produse tradiționale și bunătăți culinare, care să îmbogățească masa de Paște. Iar pentru a-și primeni locuința de sărbători, vor găsi aici decorațiuni și aranjamente lucrate manual. Expozanții le vor oferi sugestii și celor care vor să le ofere persoanelor dragi cadouri unicat de la Iepuraș: bijuterii, produse cosmetice, accesorii și alte obiecte handmade.

Târgul Cadourilor de Paște include și activități inedite pentru prichindei și nu numai. Cei interesați vor avea posibilitatea de a deprinde tehnici pentru crearea propriilor decorațiuni de Paște. În fiecare zi din perioada de desfăşurare a târgului, în intervalul orar 18.00 - 20.00, cei mici şi cei mari pot participa la workshop-uri tematice, în cadrul cărora pot învăța să picteze pe lemn sau pe sticlă, să sculpteze ouă și să le picteze sau să realizeze cusături pe piele.

Pentru a se distra din plin în vacanță, copiii mai au timp să descopere „Labirintul Oițelor Vesele”, care îi așteaptă în Curtea de Onoare. Iepurașul va fi prezent de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, pentru a-i premia pe copii cu delicii din ciocolată belgiană. Tot aici, năzdrăvanii pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți, este un ou de ciocolată de 8 kg.

În continuare, cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 100 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 29 aprilie. Zilnic, primii 150 de cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu sesiuni de cumpărături în magazinul Altex, în valoare de 2.000 de euro fiecare.

Comentarii Facebook