Brad Pitt nu mai vrea sa filmeze la Bran


Brad Pitt nu mai vrea sa filmeze la Bran si va merge in Bulgaria pentru a realiza productia inspirata din viata lui Vlad Tepes.

Staff -ul vedetei i-a prezentat castelul Bran ca locatie pentru filmul Vlad, dar Brad Pitt a ales Bulgaria. Filmarile trebuiau sa inceapa in toamna, dar s-ar putea amana pana anul viitor.

Primarul din Moeciu a povestit ca a discutat cu soamenii lui Brad Pitt la inceputul acestui an si a discutat despre o locatie de filmare.

"Am fost sunat de o persoana din echipa lui Brad Pitt care mi-a spus ca vor sa filmeze la Moeciu, posibil si la castelul Bran. Le-am spus ca nu este nicio problema, urmand sa stabilim o intalnire pentru a discuta la modul concret. Mi-au spus ca ma vor contacta, insa nu s-a mai intamplat nimic. Nu stiu de ce nu au mai vrut sa filmeze la Moeciu, pentru ca zona e superba", a spus primarul.

Ultimele informatii publicate de presa din SUA arata ca scenele interioare ale peliculei vor fi filmate in Bulgaria, la granita cu Romania, iar cele exterioare la Cetatea Poienari din judetul Arges. Decorurile din Bulgaria se potrivesc mai bine cu scenele din film, decat cele de la Bran, mai scriu jurnalistii de peste ocean.

Comentarii Facebook