Vineri 30 Septembrie

Bombă în showbiz! Găinușă și Dezbrăcatu' au plecat de la Cronica Cârcotașilor și încep un proiect nouMihai Găinușă și Codruț Kegheş, cunoscut mai bine sub numele de Cătălin Dezbrăcatu', au decis să plece de la emisiunea Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, aceștia simțind că nu sunt apreciați.

Anunțul a fost făcut chiar de Șerban Huidu, printr-o postare pe Facebook.

"Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales în fata tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: "Nu se mai regăseau"! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideti! Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut şi pentru anii frumosi petrecuţi impreuna şi le urez succes!", a scris Huidu.

Găinușă și-a motivat plecarea spunând că eforturile nu i-au fost apreciate, ba din contră, i-au fost reproșate multe lucruri, însă a precizat că deja pregătește un nou proiect alături de colegul său Codruț Kegheș.

Am decis sa părăsesc Cronica Cârcotaşilor. De la TV. Ca la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat aceasta emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu, şi poate şi alţii, lucram la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper că toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi. Va multumesc.”, a explicat Mihai Găinuşă, pe pagina personală de Facebook.

Comentarii Facebook