Bolid de aproape 300.000 de euro, parcat în centrul Clujului. Mașina Ferrari Roma, cu o culoare neobișnuită, baby blue, a atras toate privirile- FOTO


Ferrari Roma- baby blue, parcat în centrul Clujului

Una dintre cele mai scumpe și poate și cele mai frumoase mașini sport existente pe piață a apărut pe străzile Clujului, iar clujenii au putut să o admire zilele astea de aproape în parcarea din Piața Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca. Mașina, un model exclusivist, ce aparține unui dezvoltator imobiliar, al cărei preț nu prea scade sub 250.000 de euro, indiferent ce dotări alegi, a reușit să stârnească multiple reacții printre cei care au vazut-o, mai ales în ceea ce privește culoarea baby blue. Ce-i drept, una mai puțin obișnuită pentru o mașină, și mai ales una sport!

Comentarii precum „Cel mai urât model de Ferrari, bot de Aston Martin și spate de Mazda...” au apărut rapid în mediul online, dar care au și primit răspunsul ”E urâtă pentru că nu o ai tu”

Deși unii au apreciat unicitatea și luxul mașinii, alții au fost mai critici la adresa designului și , mai ales a culorii alese.

Prezența unui astfel de vehicul în Cluj a stârnit și discuții despre discrepanțele financiare din oraș. În timp ce unii comentatori critică bogăția afișată, poate totuși puțin ostentativ, alții îl apără pe proprietar, argumentând că este dreptul său să dețină o astfel de mașină, dacă veniturile îi permit .

Un lucru este cert, însă, acest Ferrari Roma nu a trecut neobservat și a reușit să nască dezbateri aprinse. 


ferrari 3 blur.jpg


ferrari 2 blur.jpg

Comentarii Facebook