Board games și cinema în aer liber, la Iulius Mall Cluj


Prima săptămâna de școală vine cu surprize la Iulius Mall Cluj. Elevii, dar nu numai, sunt invitați să testeze jocuri de societate diverse, iar cinefilii sunt așteptați la ultima proiecție din seria Movie Nights din acest an. În plus, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii cool.

Până vineri inclusiv, 13 septembrie 2019, cei cu spirit competitiv au parte de distracție, în Iulius Parc, acolo unde se desfășoară Napoca Avenue Board Games Tournament. Evenimentul le propune pasionaților de jocuri de societate să-și testeze agilitatea și măiestria, în cadrul campionatelor tematice. Zilnic, începând cu ora 16.00, toți cei care vor să-și demonstreze tacticile sunt invitați să se dueleze cu alți iubitori de board games. Participarea este gratuită, iar voia bună este garantată.

După joacă, te așteptăm la o nouă pauză de relaxare, în compania filmului românesc. Vineri, de la ora 20.30, în Iulius Parc va rula ultima peliculă din acest sezon al proiecțiilor cinematografice în aer liber, Movie Nights. „De ce eu?” prezintă o poveste inspirată din fapte reale, în care un tânăr procuror încearcă să deslușească misterele unui caz de corupție din anii 2000, însă este prins în interesele la nivel înalt și își pierde încrederea în justiție.  Participarea este gratuită. Movie Nights a prezentat 11 filme în această vară, evenimentul fiind organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF, Raiffeisen Bank, Radio Guerilla și Cemacon.

Până pe 15 septembrie, cumpărăturile în valoare de minimum 300 de lei din magazinele brandurilor preferate sunt răsplătite zilnic cu cel puțin 100 de premii instant: ceasuri G-Shock cu funcțiuni multiple, sesiuni de shopping în valoare de 150 de lei la U-Man și Buzz, cecuri în valoare de 100 de lei la Sport Vision, vouchere Diverta în valoare de 50 lei, băuturi răcoritoare sau energizante. Vino cu bonurile fiscale la centrul special amenajat în zona Massimo Dutti pentru a-ți revendica premiul și vei participa automat și în tragerea la sorți pentru cele 5 biciclete Pegas, ai căror câștigători vor fi anuntați pe 16 septembrie.

Comentarii Facebook