Bilete - TIFF 2012! Cat costa biletele si de unde pot fi cumparate


Biletele pentru cea de-a unsprezecea editie a Festivalului International de Film Transilvania pot fi achizitionate online pe www.biletmaster.ro incepand din 23 mai 2012.

Incepand de luni, 28 mai, biletele vor fi puse in vanzare in urmatoarele locatii: Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazul, nr. 11, Cinema Arta, str. Universitatii, nr. 3, Cinema Victoria, B-dul Eroilor, nr. 51, Casa de Cultura a Studentilor, P-ta Lucian Blaga, nr. 1, Piata Unirii, Odeon Cineplex (in incinta Polus Center) si Casa TIFF, str. Universitatii, nr. 6 (doar pentru invitati si persoanele acreditate), programul casieriilor fiind urmatorul:

Luni 28 mai - Joi 31 mai: 11:00 - 18:00;

Vineri 1 iunie - Duminica 10 iunie: 09:00 - 23:00.

Cei care aleg sa vizioneze filmele la Cinema Marasti vor avea parte de o surpriza: un bilet achizitionat va asigura accesul la proiectie pentru doua persoane.

Biletele de intrare au urmatoarele preturi:

BILETE CUMPARATE CU ANTICIPATIE (cu minim o zi inaintea proiectiei)

- Bilet de intrare obisnuit (valabil pentru o singura proiectie): 8 lei

- Bilet pentru elevi, studenti si pensionari: 6 lei (biletul se cumpara in baza prezentarii carnetului/legitimatiei de elev/student, a cardului OMNIPASS sau a talonului de pensie; la intrarea in sali se vor solicita documentele mai sus-mentionate)

BILETE CUMPaRATE iN ZIUA PROIECTIEI FILMULUI

- Bilet de intrare unic (valabil pentru o singura proiectie) pentru toate categoriile de spectatori: 10 lei.

BILETE CU REGIM SPECIAL

- Bilet de intrare pentru copii si elevi: 5 lei (valabil doar pentru proiectiile de film din programul EDUCATIFF, anuntate in program)

- Bilet pentru proiectiile in aer liber din Ursus Open Air: 7 lei

- Bilet pentru proiectiile de la Bontida – Castelul Banffy:7 lei (02-03.06)

- Bilet pentru proiectii 3D: 15 lei

- Bilet pentru Ceremonia de deschidere: 20 lei* (Piata Unirii, 01.06)

- Bilet pentru Ceremonia de inchidere: 25 lei* (Teatrul National, 09.06)

Accesul la proiectiile Manastur Open Air este gratuit.

De la toate casieriile TIFF se pot obtine bilete de intrare pentru proiectiile care vor avea loc la Cinema FLORIN PIERSIC, Cinema ARTA, Cinema VICTORIA, Cinema MaRasTI, URSUS OPEN AIR (PIAtA UNIRII), Casa de Cultura a Studentilor,  Institutul Francez Cluj si ODEON CINEPLEX (4 sali).

in caz de ploaie, proiectia zilnica a filmului la URSUS OPEN AIR (PIAtA UNIRII), ora 21.45, va avea loc in aceeasi seara la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 23.00. Biletele cumparate pentru filmul din PIAtA UNIRII isi pastreaza valabilitatea.

Pentru proiectiile unde accesul este liber, este necesara achizitionarea unui bilet cu valoare zero de la orice casierie TIFF, pentru acces in sala, in limita locurile disponibile. De la aceasta regula fac exceptie proiectiile care vor avea loc la Manastur Open Air.

60 de Carduri TIFF cu valoare de 200 lei vor fi puse in vanzare incepand cu data de 28 mai, ora 11:00. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie sa completeze formularul TIFFcard si sa il trimita prin e-mail impreuna cu datele lor de identificare si o fotografie in format .jpg la adresa card@tiff.ro sau sa se prezinte la biroul de acreditari de la Casa TIFF, str. Universitatii, nr. 6.

Cardul garanteaza accesul la 35 de proiectii, la alegere, cu exceptia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*). Detinatorul cardului isi va putea procura bilete in avans (sau in ziua proiectiei) pentru orice film din programul TIFF, in limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Detinatorul TIFFcard-ului nu poate viziona mai mult de 6 proiectii pe zi si nu poate procura doua bilete la aceeasi proiectie. TIFFcard-ul nu garanteaza accesul la receptiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului.

Vanzarea biletelor iN AVANS SI PE PERIOADA FESTIVALULUI se va face dupa cum urmeaza:

BILETELE DE INTRARE pentru orice film, din orice locatie TIFF, pot fi obtinute de la orice casierie TIFF sau on-line prin BILET MASTER (www.biletmaster.ro)

inainte de a achizitiona biletele on-line, este necesar sa va inscrieti pe website-ul www.biletmaster.ro. Trebuie sa va inregistrati cu NUME, PRENUME, NUMaR DE TELEFON, ADRESA DE MAIL si PAROLa. Dupa ce completati aceste date si primiti confirmarea inregistrarii pe adresa de mail, contul dvs. este valabil si poate fi utilizat.

Dupa finalizarea comenzii, trebuie sa selectati butonul CUMPaRARE, pentru a putea accesa meniul de plata. in acest meniu va trebui sa completati toate datele cardului dvs. si datele de contact pentru a putea finaliza corect plata si pentru a evita posibilele neplaceri.

Dupa incheierea platii veti primi un email de confirmare, care va include informatii despre biletele achizitionate, precum si un cod de confirmare a comenzii dvs. (exemplu: 777888). Confirmarea platii sau codul de client va sunt necesare pentru ridicarea biletelor.

Biletele achizitionate on-line pentru proiectiile TIFF pot fi ridicate de la oricare casierie. Pentru a intra in posesia biletelor trebuie sa aveti asupra dvs. confirmarea platii primite pe mail sau codul de client si  numele cu care v-ati inregistrat pe site. (exemplu: 777888/Popescu1).

Biletele cumparate prin sistemul on-line se supun acelorasi reguli prezentate in politica oficiala de bilete a festivalului.

Pentru orice informatii sau neclaritati va rog sa va adresati pe email la ticketing@tiff.ro.

BILETELE DE INTRARE pentru proiectiile din locatiile: Institutul Francez Cluj, Cinema MaRasTI, URSUS OPEN AIR sau pentru alte evenimente speciale vor fi disponibile si la intrare, cu o ora inaintea fiecarei proiectii.

Cu 5 minute inaintea inceperii oricarei proiectii, se va permite intrarea in sala a detinatorilor de ecusoane TIFF care nu au reusit sa isi procure BILETE DE INTRARE, cu conditia sa existe locuri libere in sala.

ATENtIE! Posesorii de bilete care ajung in ultimele 5 minute la proiectia respectiva nu vor avea garantate locuri libere in sala.

TIFF isi rezerva dreptul de a pastra un anumit numar de locuri pentru invitati pana cu 2 ore inainte de inceperea fiecarei proiectii. Dupa acest termen, toate rezervarile se vor anula si biletele ramase disponibile vor fi scoase la vanzare.

Proiectiile marcate in program cu mentiunile Zilele Filmului Romanesc sau Proiectie Speciala sunt destinate cu precadere invitatilor romani si straini. Festivalul va pune in vanzare bilete la aceste proiectii, dar intr-un numar limitat. Cu doua ore inainte de inceperea filmelor din categoriile enuntate mai sus, toate rezervarile facute pentru invitati se vor anula, astfel ca biletele ramase disponibile vor fi puse in vanzare catre publicul larg.

Comentarii Facebook