Bilete la spectacolul Lord of the Dance, de la Cluj-Napoca, din 12 martie. Cât costă și de unde pot fi cumpărate

 

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance, de la Cluj-Napoca, din 12 martie, au fost puse în vânzare.

 

Biletele costă 350 lei, în fața scenei, 300 lei - 250 lei - 200 lei - 150 lei - 100 lei. Vezi aici detalii despre așezarea în sală și bilete.

 

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. 

 

Evenimentul se va desfășura pe data de 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00. 

 

Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

 

Povestea urmărește aventura protagonistului, numit Lord of the Dance, care luptă împotriva personajului negativ, Don Dorcha, acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. Ideea din spatele acestui ”show time extravaganza” așa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, îi aparține lui Michael Flatley, faimosul dansator care a creat acest spectacol grandios în doar 8 săptămâni.

 

Show-ul oferă în prezent senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu un show ce combină cu măiestrie dansul, muzica, luminile și elementele pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, ”Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

 

Anul trecut spectacolul s-a bucurat de un real succes în orașul deținător al titulaturii de Capitală Europeană a Tineretului pentru 2015. Peste 2500 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă show-ul lui Michael Flatley aflat în premieră la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. 

Irlandezii au dat dovadă de mult profesionalism și au demonstrat tuturor celor prezenți de ce povestea prezentată de ei prin intermediul dansului își merită titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

 

Așadar, măreția și grandoarea Lord of The Dance vor umple din nou scena culturii clujene pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00, și vor fura privirile spectatorilor cu un show de excepție rezultat din multă muncă și pasiune pentru domeniul dansului, urmând ca mai apoi turneul național să se oprească la București pe 14 Martie la Sala Palatului.

Comentarii Facebook